mervemurat16 Rkyeeeeee ilk 19.cu haftada ufak birşey hissettim sonra hiç his olmadı 21-22 haftalıkken tekrar hissettim 24 sonrası iyice hareketlendi
Emrealtay Rkyeeeeee ben oglumdayken 20. Haftayı grcmisti ikinci hamileliğim yarın öğreneceğim cinsiyeti bunda 15. Haftada hissediyorm yani kıpır kıpır bazen bı de böyle ya vuruyor bişey oluyor tikeden sicriyorum bilemedim 🤣🤣🤣
nnurergun_1103 Yalnizanne ya bende şuan 16 haftalık gebeyim ama anlamlandiramadigim şeyler oluyor minik kipirtilar felan acaba bağırsak hareketi mi diyorum şeyi soracaktım size o haftada hissettiginiz de nerenizde hissediyorsunuz bebeği kasıkta mi yoksa göbek deliğinin altında mi
Rkyeeeeee mervemurat16 ben de 113 haftaya girdim 1 hafta da önden gidiyir pit pit bir şey oluyir ama cinsiyet de tam belli değil kız olabilir dedi doktor bugun
Yalnizanne nnurergun_1103 karnımın ortasında hissettim hep sizinkide bebek hareketidir bence önce bağırsak hareketi hissediyomuydunuz öyle
baab1 MaMmedova_ ilk seyırme gibi başlıyor zaten sonra baya tekmeler geliyor kızım cok erken ve kuvvetlı hıssettırdı kendını🫣
MaMmedova_ baab1 sağlıklı olsun 🥰😍 Benim ilk hamileliyim heyecanlıyım ne zaman olucak diye 7haftalık daha erkenn amma🥹
nnurergun_1103 Yalnizanne bağırsak hareketlerini bu şekilde hissettiğimde karnında sancilaniyor ama bu hareketler bebek gibiii