Btsr Doktor bugün bebeğin karın çevresi iki hafta geride gelişim geriliği var dedi , iki hafta sonra tekrar gel erke doğum planı yapabiliriz dedi. Bu nedir bu durumu yaşayan var mı bu süreçte bu geriliği durduracak bişey var mı yardımcı olur musunuz
Derin-derya09 Btsr benimde 2 hafta gerideydi beslenmeme çok dikkat ettim Allaha şükür haftasını yakaladı. Bu bir hafta içerisinde en an 3 ana 3 ara ogun beslenin protein ağırlıklı beslenmeye çalışın en azından bir hafta boyunca hergun et yemeye çalışın. Benim bu şekilde düzeldi. Her gün sabah 2 yumurta ve öğünlerde yogurt ayran vs tukettim
Derin-derya09 Btsr yeşil mercimekte yiyebilirsiniz bir de burada görmüştüm bende gebelik şekeri olduğu için deneyeceğim ama nesguik içip yiyip bebeğine kilo aldıran çok kişi var işe yaradığını düşünüyorum bunu da bir hafta boyunca deneyebilirsin
Birikrabirsusam Btsr bende 33+6 haftalığom bebeğimin karın çevresi kilosu ve kafası 10 gün geriden geliyor doktor sağlıksal bi sıkıntısı olmadığını sadece minyon bi bebek olacağını söyledi ama gelişim geriliği düzelmezse 36-37 haftada alacağını söyledi
Mybaby3365 Benim de 4 hafta geriden kalbi durabilir dedi. 29 haftalıkken 25 haftakikmis karın çevresi bu durumda ne yapiliyor sağlıklı doğum yapan var mı salı günü kontrolüm var gelişme olmuşsa umitleniriz dedi doktor 😢😢
Seher1616 Benim bebeğin karın çevresi 3 hafta 1 ay kadar geride ve suyunda azalma başlamış haftaya 37 de alıcam dedi doktor bakalım hareketlerinde de azalma var zaten eskisi gibi değil hayırlısıyla bi gelseler inşallah sizin çok değil aslında 2 haftaya kadar normal deniliyor ama ilerlerse o zaman sakıncalı
Musemma06 Btsr bende de aynısı oldu iki hafta gerideydi haftaya gel demişti yediklerime çok dikkat ettim bol bol ceviz muz kefir süt kaşar kabak çekirdeği ıspanak yedim sonraki kontrolede bir haftaya düştü gerilemesi Bi sonrakinde de haftasını yakaladı
Btsr 35 haftalığım arkadaşlar , o zaman beslenmeme dikkat etmem gerekiyor . Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız , insanın aklından çıkmıyor aşırı kaygılıyım
Gayee16 Bende 2 gün önce öğrendim 2 hafta geriye düşmüş o kadar çaresiz ve mutsuzum ki moral oldunuz. Her hafta gelmem gerektiğini söyledi bu hafta yediklerime çok dikkat edicem inşallah işe yarar Allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin