OnlyBaby Kızlar pcosluyum kiloda var geçen ay adetim 1 hafta gecikmişti. Bu ayda başıma öyle bişey gelecek sanırım😅 hiç bir adet belirtim yok, sizde durumlar nasıl?
Sinemm68 OnlyBaby adetim bir senedir hiç şaşmaz 29 u olurum hep 2. Bebeği denemekere başladık bu ay gecikti hala olmadım 2 gün geçti ama bir gğn gecince yani dün sabah test yaptım negatifti
OnlyBaby Sinemm68 ben yine negatif göreceğim için yapmıyorum olsa illaki belirtim olurdu bir sızı dahi olsa ☺️ pek doğal yolla olacağına dair ümidim kalmadı yani Allah çok zorlu süreç yaşatmasın inşallah
Ezelaleyna Sinemm68 ay bende 5 6 aydır 2 gebelik için uğraşıyoruz bugün agdet olmam lazım olmadım bı hafta hiç olmam umurim hamileymdir Allah herkesin kucağını doldursun ya🤲😂
Sinemm68 OnlyBaby allahtan ümit kesilmez hiç bir hafta sonra test yaparsınız inşallah güzel haber alırsnız
emir_01 OnlyBaby amin insallah bende test yapmaya korkuyorm ya negatif ya kimyasal diye yapmayida dsunmuyorum bat 5 i bkliyorim
Sehermahsum7321 OnlyBaby bende pcos var ilk düşükten sonra öğrendim her ay adet gecikmesi ile hastaneye giderdim sonra pandemi başladı gitmedim 3 ay boyunca hastaneye gitmedim en son gittim 3 aylık hamile olduğumu öğrendim:) oğlumdan sonra gene hamile kaldım düşük yaptım şimdi gene hamileyim 😅 bence pcos boş beyninden sileceksin benim bu ikisi kazayla oldu bir tanesi deprem de düşük yaptım düşük yapmamın üstünde 3 ay arayla hamile kaldım oda kazayla oldu 😅 şükür oldu 32 haftalık olduk yani çocuk istiyorsan takma
OnlyBaby Pinklove aşılama mı tüp bebek mi ben sadece iki kez çatlama iğnesi olmuştum tutmadı sonra rahim filmi çekildim temizdi ama hala oluşan gebelik yok
Pinklove OnlyBaby Kendim hamile kaldım. Adetim 3 ay aynı gün geldi düzene girdi ve hamile kaldım. Ben hiçbi zaman düzenli adet olmuyordum doktorum bu yüzden kalamıyorsun demişti