Serife3304 İkinci çocuğuma hamileyim bugün 6 haftalık olduk kalp atışı için doktora gittim ve ikiz sürpriziyle karşılaştık çok şaşkınım eşimin de benim de ailemizde ikiz yok 😁 çok karmaşık duygular içerisindeyim bir anda 3 çocuk annesi olacağım 🙈🙈
2prensesannesiiii Serife3304 yaaa ne kadar güzel bi haber bu sağlıcakla al kucağına canım darısı 3. Bebeye bana 😂🥰🙏🏻🌺🧿
Nidaanur Serife3304 maşallah sağlıklı olsun minikler🥰 hcg değeriniz kaçtı acaba etkiliyor mu yüksek olması
Sevvaldal Serife3304 aynı şeyi 15 hafta önce yaşadım🙈 kalp atışı dinlemeye gittik, bir baktık ikiz🙈 bir anda 3 çocuklu olduk biz de🙏🥰
UralYlmz Serife3304 aynı şaşkınlığı bende yaşadım 😂 bizimde ailemizde hiç yok ve ikiz gebeyim 😍 29 haftalık olduk biz, sağlıcakla kucağınıza alın 💜
Defnedeniz62 Ne kadar güzel bir haber 🥰 sağlıkla hamilelik sürecini bitirmek ve kucağınıza almak nasip olsun minik kurabiyeler süpriz yapmış 👼
Serife3304 Defnedeniz62 çok teşekkür ederim çok şaşkınım sevinsem mi korksam mı bilemedim asla beklediğim bişey değildi 😄
Serife3304 Nidaanur ilk kan verdiğimde reglimi 2 gün geçmişti 274 çıkmıştı onun üstünden 4 gün geçti tekrar verdim 1500 lerde çıktı ama ilk 274 verdiğimde sağlık ocağındaki ebe değerimin yüksek olduğunu söyledi benim döngü günüm çok kısa 17 gün temiz kalıyorum
Pofidik123_ Nidaanur bence etkilemiyo beta bende 2 gün gecikmeli öğrendim değerim 223 dü bende 17-18 gün falan temiz kalıyorum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ikisinde 🥰
Sulekm Serife3304 aynı şeyi bende yaşamıştım hamileliğime alışamamışken ikiz haberini almıştım 22 aylık oğlumdan sonra sağlacakla kucağınıza alın 🧡
Serife3304 Sulekm çok teşekkür ederim siz de sağlıcakla kucağınıza alın doğum yapmadıysanız 🥰 benim oğlum 3,5 yaşında bizimki planlı bir gebelikti ama ikizi hiç beklemiyorduk
Sulekm Serife3304 ne güzel o zaman ben çok ağlamıştım oğlum daha çok küçük diye şimdi 35 haftalığız 14 şubatta inşallah sezaryenle dünyaya gelecekler
yagmurrrra Serife3304 aynı şeyi bende yaşadım 🤦🏻♀️ 16aylık oğlum var 21 haftalık ikiz kızlara hamileyim
Serife3304 Sulekm maşallah sizin çok az kalmış biz daha 6 haftalığız sağlıcakla doğsunlar inşallah 🙏 🥰