Nsl6 Merhaba arkadaşlar 21. Haftayım fakat dişim ağrıyor dişçiye gitmek yasak mı gebelikte gebeyken giden varmı
Aysnk Nsl6 hayır benim 32 de tuttu malesef şu anda 35 haftalikim cuma günü kontrole gidicem karar verilecek belki ben de şu anda yaptiricam
mrv1903 Hayır yasak değil. Doğum doktorunuza söyleyin . Ben öyle yapmıştım doktorum yapılacak işlemi bildirin ortak karar veririz ne yapılması gerektiğine demişti ☺️
Aysnk Nsl6 evet malesef ve kesmiyor ben içmiyorum o yüzden karanfil koyuyorum tuzlu surkeli suyla gargara ve birer yudum,günde ,3 kez içiyorum sarımsak yutuyorum vücudumda enfeksiyonu arttıracak hiçbir şey yemiyorum
Mervettas Nsl6 ben geçen hafta cuma günü iki tane dolgu yaptırdım öncesinde de diş çektirdim hatta diş çekiminden sonra 15 gün aralarla toplam 5 dolgu yaptırdım 😄
Mervettas Nsl6 normal uyusturuyor kökün dibine iğne vurup lokal anestezi dediğinden kasıt buysa canm. Normalde de zaten böyle yapıyorlar işlemi
Mervettas Nsl6 benim eski röntgenim vardı çekilen dişim de zaten belliydi çekilmesi gerektiği dolgu olanlarda zaten yüzeyseldi röntgen çekmeden kontrol edip yaptılar