Kızlar merhaba ben tahmini 6 haftalık gebeyim genetik testte kan pıhtılaşması çıktı.Bugün yerleşme kanaması renginde kahverengi akıntım gelmiş çok az miktarda .Daha önceden iki defa düşük yaptım sizce normalmi.Cuma günü randevum var beklemeliyim beklememlimiyim.

Sen git acile bi baksınlar canım hem kalbin rahat eder❤️

Bende 6 haftalik hamileyim. 1 gun durup 1 gun kahverengi akintim oluyor dun kontrolum vardi doktor bisey demedi normal galiba

Cansugamze_ Bizim burda acilde çok onemsemiyorlar ya geçen gün belim çok ağrıyor diye gittim. poliklinige gidin demişlerdi.Birde kanamam ne kadar çok olursa olsun bu kadarı normal diye geçiştryorlar.İlgilenmedikleri için ve abarttıgimi düşündükleri için gitmeye çok çekiniyorum.😔

Esss09 Doktorum devlet hastanesinde maalesef numarası yok.😔

Hayat70 bende de kahverengi akıntı oldu doktor Progestan başlattı

Hayat70 daha önce 2 düşük yapmışsın Allah korusun kuzum sen git bi doktora için rahat etsin 🙏🏻🌸 progestan verir en azından

Hayat70 inşallah bebeğinle bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatırsınız 🙏🏻🌸

Hayat70 ya nasıl hastane orası öle şey olur mu hiç bakmaları lazım aslında çünkü önceden düşük yapmışsın kontrol etmeleri gerek..

Hayat70 kötü düşünme iyi düşün iyi olsun eğer kanaman çoğalırsa hemen git vakit kaybetmeden belki de yerleşme kanamasıdır bilemiyoruz ❤️

Cansugamze_ Kuzum 6.haftafa olmaz herhalde yerleşme kanaması.Adet öncesi oluyor belkide öyledir kötü düşünmek istemiyorum herşeyin hayrlısi.Dedigin gibi artış görürsem yada ağrım olursa hemen gitcem.

Hayat70 acile Bi git bence yinede progestan başlıyorlar önlem amaçlı 6. Haftada bende yaşadım hemde kendi doktoruma gittim oda Ek iğne vermişti hem fitil hem iğne şeklinde kullanmıştım ben