TubaGokhan Kizlar sorum başlıkta 😂bı kaç gün önce yapabiliyodum biraz önce sırtımı tam duvara dayadım iki ayagimida üst üste atamadım deneyip evet doğurdum diyen var mı heyecanlandim biraz doğsun istiyorum artık 😂 38+3 şuan
TubaGokhan mbs44_16 doğuran çok var ya işte bendekide bir umut 😂çok zorlanıyorum artık görmekte istiyorum o yüzden
Hatiicesyun TubaGokhan yok kız keşkee 😅 valla agırlaştım iyice arada sancı geliyor gidiyor bide nişan hala geliyor doktor normal diyor anlamadım valla ne zaman gelecek bu kız
TubaGokhan Hatiicesyun bende gittim bugün doktor Perşembe gel dedi tekrar çatı muayenesi yapalım açılma varsa catin dar değilse sancinla veya suni sancıyla normal doğum yaparsın ama bebek hala kanala girmediyse ve catinda hiç açılma yoksa beklemeden sezeryan yaparız suyun azalmış çünkü dedi tamam dedim nasipse Perşembe günü olucak
Hatiicesyun TubaGokhan ay hayırlısı olsjn inşallah açılman vs olurda normal olur saglıklı olun bide en önemli bu o zaman cumartesi günü bende gidicem muhtemelen banada aynısı der yapar
TubaGokhan Hatiicesyun aynen öyle en sağlıklısı hayırlısı hangisi ise rabbim onu nasip etsin hepimize inşallah 🙏