minibebisim Ya bu bebişin altını değişirken devamlı işiyo etrafa ne yapsam olmadı pamuk tutuyorum yok karnını siliyorum yok… her açtığımda bi tur işiyo her gün makine açıyorum kafayı yicem dhshsjsbs altını değişirken napıyosunuz nolur akıl verin ya
Nnoktaa minibebisim ıslak mendili sıcak suyla ıslatıp pipi üstüne örtüyorum. Açılınca ferahlayıp rahatlıyorlar. Pipinin havaya kalktığını gördüğüm an bezi üstüne örtüyorum bi süre 😂
Nurellaasss minibebisim Aaa annesi rahatlıyor açınca. Bakıyor serbest salıyor gidiyor ahdhahah oğlumda yapardı hatta bir kere eşim uyuyor yanında altını açtım bi yaptı hop eşimin yüzüne eşim öyle uyanmıştı 😂😂😂
Aleyna_88 minibebisim bezi açmadan önce ıslak mendille kasıklarını silin ki son çişini de yapsın iki dk sonra altını değiştirin bezi açmadan ıslak mendil uyarırsa çişini yapar ama açtıktan sonra ıslak mendil değince geçmiş olsun hemen işiyorlar😂
elmaelmaelma minibebisim işte altta bezi serili olacak akanı emecek zaten hemen. Bez değiştirirken kirli bezi çıkarmadan temiz bezi alta serin. Sonra da kirli bezi hızlıca alın. Altı boşta kalmayacağı için yapsa da emer zaten hemen.
Sehermahsum7321 minibebisim altını açmadan önce altona temiz bezi koy onu çıkartırken zaten anlaşılıyor hemen kalkıyor temiz bez ile kapat ben normal de çocuk rahat dite üstüne bez örtüp hava alsın diye yarım saat açık bırakıyordum rahatlıyordu
Arenn1 minibebisim Allah belamı versin bı acele ile değiştiriyordum.görmen lazım 😂Mitte çalışıyorum sanki.Birgun bile üstüme isemedi.Sadece hastanede ilk gün ablamın üstüne isemisti.O da onun beceriksizligi.Soz meclisten dışari😂😂 Bakalım bu bebiş bana neler yapacak daha doğmadi
minibebisim Arenn1 kız ben de öyle aceleyle değişiyorum ama elimizi attığımız anda işemeye başlıyo hahahahaa hastanede hemşire değişirken bile yaptı hatta düşünsene 🤣🤣
Lavinya_21 minibebisim ayy yorumlara öldüm gülmekten 🤣. Genelde cogu erkek bebek öyle bezi acınca rahatlama gelıp yapıyor. Benimki bi ara kaka ve tiş karışık yaptı ay Allah’ım gecenin köründe her yer batmıştı bide ayagıma yapmıştı 😂
minibebisim Lavinya_21 yemin ederim ilk gün annem değişelim dedi kkasını silerken yeniden kaka yaptı nasıl kapatıcaz bilemedik üstüne işeyince bi de oturdum ağladım 🤣🤣🤣