Merryy22 Kızlar 20 haftalığım sürekli idrara çıkma isteği var hiç yapmamışım gibi hissediyorum yaparken de ağrı sızlama giriyor. Berbat durumdayım ya doğal yolla halledebilir miyim bunu yada acile gitsem bakarlar mı antibiyotik mi veriyorlar??
Alan_Yeliz Merryy22 sirkeli suyla yıkayın her vc den sonra çok iyi geliyo birde fidil veriyolar çok iyi geliyo ben kullandım kaşıntı varsa travazol al melhem oda çok iyi geliyo
TubaY- Merryy22 valla ben vitaminle geçirdim antibiyotik verdi doktor kullanmadım bıraktım vitamine başladım. ama mutlaka idrar kültürü yaptır gidip
Gggg-12 Merryy22 hayatım bende aynıydım haftalardır çekiyorum sanki bıçaklıyorlar ve hiç yapmamış gibi oluyorum kaç tane doktora gittim normal dediler 28 haftalığım şimdi bugün enfeksiyon ve idrarda kan bulgusu çıktı ilaç başladı sarı akıntın var mı?
Merryy22 Alan_Yeliz teşekkür ederim kaşıntım yok. Sızı oluyor yaparken ya fitil etkiliyse alırım 🤦🏻♀️
Merryy22 Gggg-12 sarı değilde koyu beyaz tarzında geliyor. 5 dakika da bir tuvalete gidiyorum her yaptığımda sızı giriyor ya çok kötü
Merryy22 Gggg-12 acile gidicem ya daha demin çok minik kahverengimsi akıntı da oldu enfeksiyonda böyle olabiliyor muu🤦🏻♀️
Gggg-12 Merryy22 yani karışmış olabilir evet benimde çamaşırda yoktu ama Kanda çıktı akşamdan beri de hastanedeyim cec1000 lik diye bi ilaç verdi alerjim varmış döndüm durdum
Merryy22 Gggg-12 kum döküyomuşum yüksek enfeksiyon varmış bende tek kullanımlık ilaç içtim şimdide bol su içmeye çalışıyorum 🤦🏻♀️
Gggg-12 Merryy22 bana manurol verdi akşamki alerji konusundan sonra ama ben gene çok korkuyorum hastane bahçesinde içicem ilacı o derece korkuyorum aynı olursam diye