Yyasmin Hamilelikte tenin çok hassas olduğu için ağda çok acıtıyo Doğuma gitmeden 2 defa yaparsın güzel olur
Ssraa Yyasmin en son gittiğimde 8 haftalıktık tekrar gideceğim ama o kadar aşırı bir farklılık sezmedim acı konusunda
asminko345 Ssraa Karnım çok çıkmadı sadece 1 haftadır çok zorlanıyorum göremiyorum 😂 ne yalan diyim şimdi sana 😂 Ağda hiç yaptırmadım bir kere yaptırdım tövbe ettim 😂 Bide çocuk doğurucam 🙄😂
Tugbamete Ssraa sana şunu söyleyim bence canı benden kıymetli ve acı eşiği düşük insan yoktur yıllardır gitmedim en son arkadaşımın yanında ona eşlik etmek için gidiyordum hemşireye dedi bikez atış yapın o kadar korkulcak bişe olmadığını anlasın ondan sonraki hafta bende seanslara başladım kesinlikle dayanılmayacak acı değilmiş zaten ucundan buz gibi hava geliyor ben üşümekten lazerin acısını hiç anlamadım bile
Ftmanur Ssraa kuzum ben lazere gidiyorum benimde çok batığım vardı sürekli nemlendir birde batık kremleri var kullanabilirsin en önemliside kese bana kese yapmamı önerdiler 😘
Ftmanur Ssraa kremin adını bilemiyorum kullanmadığım için ama bana önermişlerdi araştır illaki bi kaç markanın vardır
Merveee1 Ssraa bende de oldu ilk gebeliğimde İnan’ın iki sene bacaklarım felaket oldu ve emzirmeyi kesince anca lazerle düzeldi ve size Öner’im kısaltma makinasıyla alın bence sonra lazer yaptırın İnan’ın ağda zarr veriyor cilde ve epilasyon aletleri 😒