tgbmerve krcozlem58 kaç haftaliksiniz, benim ilk alt rahim kısmından şişmeye başladı , gogusbaltim değil ama karın yanlarim boş çünkü hep diklemesine duruyor
MorKelebek54 krcozlem58 benim uste cikmaya basladi artik 26. Hadtaya girdim. Oturdugum zaman yemekten sonra felan nefes almam zorlasiyo. İlerleyen hadtalarda yukari cikiyolar buyudukce karnimda sivri mi yuvarlak mi anlamadim cozemedim yani ilk zamanlar buyukeye basladiginda sivriydi alltan buyuyodu ama son bi 3 4 haftadir yukardan da buyumeye basladigini gordum
Acelyapova tgbmerve benimde oyle 13+3teyim alttan sismeye basladi çünkü rahim altta buyudukce uste dogru cikicak doguma yakin iniyor asagi
Tuba0404 30 . Haftadan sonra yukarı aşırı çıktı benimki yüreğimin başındaydı nefes alamıyordum 36 veya 37 den sonra iyice aşağıya çökmeye başladı döndükten sonra
YaSeEeeee 23+2 benimde üst karnım bomboş alt göbeğimin üstünde duruyor bebişim 2.gebeliğim ve 1.den kalma göbeğim vardı muhtemel göbeğim aşşada olduğu için diyorum ama demek ki hepimiz böyleyiz yada çoğunluk, birde Bebiş hep Kasıklarımda oynuyor 😁😁
MorKelebek54 Fatabi neden acaba sadece aksam 😂 benim de oyle aksamlari bi tik daha nefes darligi oluyo hizli nefes alip veriyorum resmen esim bile dun dedi ki arkandan biri mi konstuduyo niye hizli nefes aliyon dedi acaba bu neden aksamlari daha cok oluyo anlamis degilim