umena rahime_ali-26 muhtemelen verip almıssınızdır fark etmemissinizdir Bende 15+4 Üç kg verdim bu zamana kadar yeni tartıldım bi kg almışım daha yeni
Havvanur1488 rahime_ali-26 14 haftalık hamileyim bende hala 53 kiloyum bi tek bende böyle bir şey var sanıyordum 🥲
mervemurat16 rahime_ali-26 bende ilk üç ay kilo verdim sonrasında sabitlendi kilom 82 ile hamile kalmıştım 82 ilede doğum yaptım doğum sonrası 75 kilo olmuştum
rahime_ali-26 Havvanur1488 yok yok bende o gruptan ve insan hamileyken kilo almak istiyor zayıf olduğumuz içinmiş bilmiyorum ama
251211 rahime_ali-26 banada garip geliyor cinsiyetinide göstermiyor hamile gibi de görünmüyorum 😁 sanki kendi kendime hamileyim diye geçiniyor gibi hissediyorum 😁
siyaahiini rahime_ali-26 normal ben 5 kilo zayıfladım 21 haftalığım yeni 1 kilo almışım 73 kiloyla hamile kaldım 68 düştüm suan 69 olmusum
busraltin rahime_ali-26 ben 17 haftadayım 1 kilo aldım daha bayadır tartılmadım zayıf nasıl dopum yapacma diyorum
Aydann12 rahime_ali-26 çok mide bulantılı süreç yaşadıysanız eğer ondan kaynaklı olabilir bn çok şükür mide bulantısı gibi şeyler çekmedim