Senatr Merhaba 31 haftalık olduk bebek hep makat geliş. Bu haftalardan sonra bebeği baş aşağı dönen var mı kaçıncı hafta dönmüştü, kaçıncı haftaya kadar dönmesi gerekiyor?
mervebusra Ayseumut rahim içinde ağrınız var mı 25 haftadan beri dönük ama çok ağrım var yuruyemiyorum resmen ayağım kasılıyor
busrakacamer Senatr merhabalar melike yoga sayfasında egzersizler var ben onları yaptım ve bebeğim 32 de baş aşağı döndü 38+3 de doğum yaptım
Senatr busrakacamer ben riskliyim malesef yasak bu sekilde hareket etmem, buna ragmen döner inşallah genelde yatıyorum 😪
Mmeelliikkee Senatr iki gün kala bile dönebilir son günde dönebilir, normal düşünüyorsanız son ana kadar bekleyin tabi vaktine dr karar verir :)
Senatr Mmeelliikkee normal cok istiyorum zaten acılma rahm agzı kısalıgındanda dikişim var inşallah bebek te dönerse belki olur diyorum inşallah sağlıklı olması önceliğim tabi ama hayırlısı bakalım🤲
Senatr LamiyaCetinkaya genel olarak 30 dan sonra dönüyorlar galiba daha baya vaktimiz var hayırlısı inşallah 🤲☺️
Ayseumut mervebusra vala ayakta uzun sure duramıyorum acayıp asagı baskı hissediyorum ayakta sureklı kucuk tuvaletım gelıyor gunumum cogu uzanmakla gecıyor ayaktayken tabı ağrıda giriyor rahmime arada tabı bunlar hep bebıs baş asagı döndükten snra oldu oncesınde ıyıydı