Sidelya Maydonoz tere roka söktürücü etkisi olduğu için tüketilmemeli diyolar düşük olabilirmiş. Kırmızı biber fazla tüketilmemeli fazla a vitamini içerdiği için düşük olabilirmiş. Greyfurt için de duymuştum sanki. Canım portakal istiyo ama yemeye korkuyorum 🙄 var mı tehlikeli olan başka yiyecekler 🤔
Belinayim Sidelya maydonuzu benden çok yiyen olmasin😂 her yemekte yerim ama bende maydonuzu suyunu icersen düşük yapıyor diye biliyorum
Morcivert061 Hulya57 portakal faydali diolar ama hicmi miden yanmiyo ben bi ara cok istediydim bi dilim yedim midem kaynadi resmen doktor asitli oldugu icin olmustur dedi
Ykusdil Tere ve maydonoz hariç hepsinden yiyorum abartmadan hiç bişey olmadı heleki kırmızı biber 😂 c vitaminin en çok bulunduğu sebze tabiki mevsimi olsa daha güzel 😢 ve bağırsakları çalıştırıyor👍🏼
Sidelya Ykusdil ben de yemeklere koyuyorum zaten pişmeden yemeyi sevmem bi kere kimyasal gebelik yaşadım korkuyorum şimdi de ☹️
Sidelya Benim yerleşme kanamam geldi sadece daha test bile yapmadım aslında ama aşeriyorum resmen. Ve canım portakal istiyo zararlı diye duydum korkumdan yemiyorum bi şey olmuyosa yiyim hemen 😋
AGuler Belinayim bende gebeligimin basindan beri hep yiyorum cok sukur bisey olmadi 31. Haftamiza geldik
Sidelya Gazell bitki çayı sevmem zaten ordan yırttım 😏 etle de pek aram yok ama eşim az pişmiş yumurta seviyo artık sevmese de pişmiş yiyecek mecbur ☺️
Sidelya Hulya57 günüme 1 hafta varken yerleşme kanamam geldi daha 5 gün var ama midem aşırı yanıyo leke de elince var diye düşünüyorum yarın dayanamayıp yapcam zaten 🤭
Sidelya Emineyakar sağdan soldan duyma şeyler 😅 gerçeklik payını şu platformda konuşalım istedim ben de ☺️
SibelYanar Sidelya ben her sabah portakal suyu sıkıp içiyorum ve roka teresiz asla kahvltı yapmam dikkatimi çekti😊 gayet de saglıklı gidiyoruz
Sidelya SibelYanar çok sevindim korkumdan yiyemiyorum düşük yaptığımda greyfurt yedin ondan oldu demişlerdi insanlar çok üzülmüştüm şimdi de korkuyorum 😕
Hulya57 Morcivert061 yedigim zman yanıyo midem Zaten canim Troid düşüklüğünün bebege bi zarari warmidir Troid im düşük çıktı
Buseamaikizlerburcu Sidelya portakaldn bise olmz cnm digerlerinide abartmadan yersn bise olmz bu cocuk pamuk ipligiyle bagli degil
Sidelya Buseamaikizlerburcu aşırı derecede turşu yiyorum sadece portakalı turşu kadar istemiyorum 1 tane yicem şimdi 😋