Yasmnnn Kızlar 12+2 haftalığız bugün ikili testimizi yaptık ensr kalınlığımız iyi çıktı çok şükür ❤️🙌kan verdim sonuçlar 1 hafta sürüyormuş.. Doktorum cinsiyet tahmininde bulunmadı malesef meraktan çatlıyorum😂 2 kayıpdan sonra.. Mutluluğumu paylaşmak istedim🙌❤️😊😊
Atlarlayasayan Yasmnnn ben de haftasonu yaptırdım 12+1 de.cinsiyeti yüzde 90 erkek dedi biz de gördük hatta baya açmıltı bebek bacaklarını🤦🏽♀️🤦🏽♀️ Ense 1.1 çıktı Sonuçlar da iyi çıkar umarım😊
Sedef-345 Sağlıklı olsunda Bikaç haftaya kendini gösterir Bebiş ;) bende Cumartesi gidicem ikili teste 12+2 haftalık olucak. Bakalım hayırlısı olsunda. Bende öğrenebilecek miyim 🥰 bilmiyorum . Hangi hastaneye gittiniz ?
naaazz Ben ikili test yaptirmadm kesin net sonucta vermiyormus ama yaptirman iyi olmus bnmkinin ultrasonda ensesi 1.64 tü senin kac?
Sitionline Bende Cumartesi ikili test yaptırdım.Ense kalınlığı iyi çıktı kanda haftaya belli olcakmıs cinsiyeti pat diye söyledi hiç beklemiyorduk 😊 gösterdi hemen bebgım 😁 bakalım biraz daha beklicem değişme ihtimaline karşı.12+5 ti Cumartesi haftam
Sitionline SedaMeric ultrasondan bakıp ense kalınlığını ölçüyor doktor sonrada kan veriyorsunuz bebeğin uygun anını ne kadar süre de yakalarsa o kadar hızlı bitiyor uzun bi işlem degil yani. Kanı verip çıkıyorsunuz zaten onu sonucu bir haftada çıkıyor
kbraknt az önce ikili test sonucumu aldım gayet sağlıklı dedi umarım sizinde iyi sonuçlariniz olur ve bi oğlum olucakmış kız bekliyoduk ama hayırlısı 😊
kbraknt Gozdeli evet karından ultrasonla baktılar 14+6 günlük benim kendim bile farkedebildim doktorum gosterince
NeslihanOner Benim de bugün çıktı sonuç çok şükür iyiymiş. Ben geçen hafta 12+4 gittim doktor çok erken dedi bi ay sonra bakacaz dedi