minnosbirkiz Kubratntklu yumurtlama değilde çatlamanın üzerinden 9-10 gün geçtiğinde genelde görünüyor, ovulasyonla takip ettiyseniz bu şekilde hesaplayabilirsiniz
Sinemm68 Tubatgn döllenmeden itibaren mi gün sayılır mesela çatlamadan hemen sonra döllenme olmamış olabilir mi
Kubratntklu Solmaz-Papatya 21 de yumurtlama gördüm 22 de test yapamadım ama 23 de çatlamış olarak gördüm 21-23 değerlendirildi bu şekilde
Solmaz-Papatya Kubratntklu benimde 20 ,21 Ocak pikti 22 ocakta çatladı bat 5 şubat benimde üzerinden 10 gün geçmiş oluyor iki gün sonra belli olur
Esraynk Solmaz-Papatya kanda belli olurmu benimde çatlama aynı sizinki gibi ama bat 27 ocak ama olmadım
Kubratntklu Solmaz-Papatya evet o gün misafir vardı ne test yapabildim ne günü değerlendirebildik 21-23 tarihleri değerlendirdik sadece
Solmaz-Papatya Kubratntklu problem değil canım öncesini ve sonrasını degerlendirdiysen sorun yok bende sadece ayın 22 sini degerlendirebildim malum bu salgına yakalanmıştık tek ilişkiyle ne kadar olursa artık 😊
Kubratntklu Mercan_35 bugün aşırı kasık ağrım var regl günü yaşadığım gibi aynı günlerdir vardı ama bu kadar fazla değildi