SerapBagci Anneler İstanbul avp. yakası detaylı ultrason için hastane arıyorum özel veya araştırma nereler var bilgisi olanlar söyleyebilir mi
BuseSttt SerapBagci Dr Fehmi Yazıcıoğlunu tavsiye ederim kağıthanede kendi yeri her şeyi çok güzel anlatıyor
Mavi3475 SerapBagci Esenyurt esencan’da yaptırdım memnun kaldım gayet güzel geçti arayıp hastaneden fiyat bilgisi alabilirsin canım ben ozaman 1300tl yaptırmıştım şimdi ne kadar bilmiyorum
SerapBagci Rozalii-67 bugün aradım 4000 dediler yanlış hatırlamıyorsam bi kaç hastane aradım çünkü karıştırıyorda olabilirim
semra34_erkan Merhaba ben dün Üsküdar hospitaltürk de yaptirdim gayet güzel ilgili bi doktor ücret 1081 tl 356 adet usb ye resim yuklediler size uzak ama fikir vermek istedim
SerapBagci BuseSttt çok uzak kaliyor canım ya küçük bebeğim var anneme bırakıp gidicem yakın olması tercihim
Ozge1806 BuseSttt merhaba bende kendisine gidicem 17 Şubat’ta. Kendi gittigim doktorum yönlendirdi iyi biri olduğunu söyledi bende onun tavsiyesi üzerine gidicem. Muayenesi süre olarak ne kadar sürüyor acaba detaylı
Rozalii-67 SerapBagci vala bende 2 hafta oldu arayali belkide olmuştu ama bilemedim yine sormak lazim
eylmz SerapBagci olabilir ama çok memnun kaldık karşınızda büyük projeksiyonda görüyorsunuz bebeği ve incelerken sürekli anlatıyor bitişte aklınızda soru işareti kalmamış oluyor zaten
Edayldz Şişli mecidiye köyde Prof Aytül çorbacıoğlu kendinden çok memnun kaldık. Yaklaşık 45 dk sürdü. Renkli resimde verdi. Yılbaşından önce 2500 dü.