morpaqatya9 Merhaba arkadaşlar🥰 Bir haftadır falan böyle artık eskisi gibi midem bulanıyor sadece az az geliyor yani artık bitti mi tamamen bir daha midem bulanmayacak mı 14 haftalık hep böyle sürmesini istiyorum o neydi öyle ya neler çektim🥰🥰
Seldahilal morpaqatya9 benim ilk üç ay normal geçti öyle arra sıra midem bulanıyor su şuan tam 17 haftalık ama şu sıralar aşırı mide bulantısı ve halsizlik fln var
Lavinya_21 morpaqatya9 allahın izniyle yavaş yavaş son buluyor senin kusmalar. Ay cok zor benım 4 bucuk aylıkken son buldu. Şuan 7 ayıma girdim. Kusma fln yok o zmndam beri
morpaqatya9 Seldahilal Yaa 🥺benim tam tersi ilk aydan beri mide bulantısı vardı o zaman geri gelme ihtimali var☹️
prenseshanim999 7 haftaliik olacak daha baslardayim ama mide bulantisi hicbi sey canim istemiyor daha asermedim bile. Surekli uyku hali halsizlik var. Birde kasıklarimda agri var sizdede oluyor mu agri
morpaqatya9 prenseshanim999 Hamileliğin 🤰🏻hayırlı olsun🥰 Evet benim ilk günden beri oraya kramp giriyor hatta arada giriyor ben et döner tarzı aşerdüö normalde et sevmem döner de pek yemem 😒