Miumiu05 Kızlar bu sabah kan verdim e nabıza ne zaman düşer bilgisi olan var mı yarın 2 de ara dedi kadın ama bu akşam e nabıza düşer mi sizce
Tlyysf Miumiu05 ben sabah verince 2.30 gibi 3 gibi bakınca e nabızda görünüyor du ama 3 gibi filan bi bakın isterseniz
hunilimom Miumiu05 sağlık ocakların ayrı sistemi var oraya daha erken düşüyor e nabiza doktor onay vermesi gerekiyor bazen ertesi gün düşer
Civcicvv Miumiu05 bende bu sabah kan verdim e nabıza hemen düşmüyor ertesi güne kalabiliyor bizim bulunduğumuz şehire özel mi bilmiyorum ama tahlil sonuçları yazıp oradan bakıyorum ben saat 3’den sonra.. siz hangi şehirdesiniz?
mirooo Miumiu05 il sağlık tahlil sonuçları yazın oradan bilgileri girince sonuçları öğleden sonra 3 gibi çıkıyor. Bazen e nabıza hemen düşmüyor
ttazeannee Miumiu05 Benim sağlık ocağında verdiğim kan sonuçları hep ertesi gün çıkıyor saat 12 1 gibi falan
rumeysa_mom Miumiu05 akşamına düşüyor ama sonuçlar tam düşmüyor yarısı düşüyor diğer yarısı da öhür gün sabah düşüyor e nabıza benim de öyle olmuştu
Civcicvv Miumiu05 https://istanbuleah.istanbulsaglik.gov.tr/prolabsonuc Şu sanırım sizinkide bi girmeyi dene canım
Miumiu05 summersu beta ne kadar yükselmiş diye bakmak için beta ve kan değerlerime baktırmak için genel olarak verdim
Hulo2105 Miumiu05 ben sabah 9 da veriyordum ertesi günü sabaha karşı 4.30 da düşüyordu. Yani 1 gün olmadan çıkıyordu sonuç.