littlefish Kızımı sezaryen ile doğurduğumda herkesten çok tepki gördüm. En yakın bildiklerim bile resmen bana yarım anne muamelesi yaptı. Ben 6 cm açıklıkla girmiştim zorunlu sezaryene ya bebeğimi ya da kendi hayatımı kaybedecektim. Ama bunu kimse düşünmedi. O dönem çok üzüldüm çok kafaya taktım bebeğimi doğru dürüst emziremedim bile. Şimdi kızım 5 yaşında çok şükür sağlıklı 35 haftalık gebeyim yaklasik 3 hafta sonra ikinci sezaryenimi olucam. Yine saçma sapan yorumlar yapıyorlar, daha geçen yakın arkadaşımla konuşurken bile heyecanliyim korkuyorum filan dedim senin korkacagin birşey yok ki zaten sezaryenlisin dedi. Sonra toparlamaya çalıştı ama geçti artık. Nasıl korkacagm birşey yok, sonuçta koca ameliyat oluyoruz bebrgimiz için kendimiz için endişe ediyoruz yani. Kısacası artık kimseyi takmıyorum. İlk doğumumda yaptigim hataları yapmicam ve konuşanlara haddini bidlirip yoluma devam edicem. Bana göre sezaryen ya da vajinal doğum diye bir ayrım yok. En güzel doğum Bebeğimize sağlıkla kavuştuğumuz doğumdur 💕