rabiksu06 FgMevam ocean mummy kullanıyorum içerisinde bir çok vitamin var bende zor yutan biriyim hap çok büyük değil kolay yutuluyor :)
Helen07 FgMevam decavit ve vinalac içerikleri aynı dozları farklı devacit de 800 mikrofram fokikasit var eğer yeme içme düzeniniz iyiyse 800 belki fazla olabilir değil ama içimize sinen günde 400 mikrofram folik asit alımıdır oda vinelac da 400 mikrogram isterseniz fikir olsun içerik listesi bire bir aynı sadece decavit de hepsinin dozu fazla fazlası atılan şeyler zaten sorun olmaz kafanızı ferah tutun içerik listelerini okuyun
Barabar FgMevam vitabioticks cignenebilir jel form d vit kullanıyorum tadı da güzel bir yan etki de yaşamadım
mor_menekse Aybarssena temiz içerik değil çünkü.ocean tavsiye ederim temiz içerik . Yani devit 3 damladan bahsediyorsaniz
Laren_lar Benim doktorum iki hamileliğimde Vinalac özel takviye vitamin önerdi kullanıyorum, bulantıya da iyi geliyor zencefil de var ayrıca içinde birçok vitamin etken maddesi var. Özel hastaneye gidiyorum özel vitamin, düşünmek isterseniz
Cennet_kusum16 GEYBFOLL OMEGA ve İMom OMEGA kullandım.. İMom’un kokusu ağır gelince GEYBFOLL’la geçtim