aslanbeyy Sadelim yaparlar diye düşünüyorum benimde iki harf değişti :) . İki sene olmuştur ben yapalı bu harf değişikliği için çok zorlayacaklarını düşünmüyorum. Arayıp bilgi alabiliyorsanız nüfus müdürlüğünü gitmeden arayın isterseniz
evlatcandir_55 aslanbeyy ne zamn gittiniz nufus mudurlugune bu sene mi acaba bizde harf degisikligi yapmayi istiyoruz
Sofiaa Sadelim dilekçe yazdırdık ama benim şahsen gitmem gerekiyordu ben de bebeğimle gidemedim o sırada olaylar falan olmuştu sdliyede s.şdırı gibi bişi haberlerde duymuşsunuzdur. O yüzden korktum. 18 yaşına kadar yapılıyormuş.
Sofiaa MorKelebek54 evet eşim yazdırmış benden habersiz maalesef. İsim olarak Itır bir de başına yazdırmış o yüzden sildirmek istiyorum ama bebkle gidemedim. 18 yaşına kadar yapabilirmişiz.
Sadelim Sofiaa bende değiştirmek istiyorum acaba süreç nasıl oldu merak ettim o yüzden sordum bizde de ben Efe istiyordum esim ege yazdırmış 😑
Uzey Daisyy000 merhaba eve tebligat ne kadar sürede geldi acaba bizde dilekçe yazdık tebligat bekliyoruz ne kadar sürede gelir acaba