A12_S07 umrumdadegil Dualarım seninle canm benim en azından yavrunu sağlıkla kucağına alacaksın öyle düşün 😐
Bussul1 umrumdadegil karar senın canım ben 39 daydım ne hurmalar ne yürüyüşler yaptık tık yok😁ben çözümü böyle buldum🤭
kumsal__ umrumdadegil inşallah evladini sağlıkla kucağına alırsın bizede dua et olurmu çocuk icin gebelerin doğumu olan kişilerin duası kabul olurmuş 💓
umaydurununannesi umrumdadegil gecmıs olsun saglıkla al kucagına egıl kalk yap goguslerını ılık dusda uyar arkadasın onermıstı ben merakdan sut var mı dıye bakım dedım haftaya dogum malum sonrasında cok kasılma oldu 😬
umaydurununannesi umrumdadegil ebe ayse varmıs orda masaj gosterıyomus onu yap arkadasım bana soledıde ben sutum gelsın dıye sey ettım bakdım kasım kasım kasıldım bıraktım 😃
Bussul1 umrumdadegil ay sesli güldum mantıklı aslında zaten kıs ayındayız ekstaradan carpılmayacagınız bı köşe varsa ufo yakın sıcak suyu da basın küvet varsa küvet legen varsa legen hahah😁🤣
gdaslik umrumdadegil benim suyum geldi o yüzden fitil konulacak bir durum olmadı. Suni koldan serum şeklinde veriliyor o fitil başka birşey.
xhbgns umrumdadegil Yaaa sen büyüdün de yarın doğum mu yapcan seeenn 🥹🥹 Ay duygular şelale, ne dedi ne dedi doktooor 🥹 Evde hemen ördek yürüyüşüne squata başla sunifen de korkma başaracaksın çok güzel bir doğumun olacak 💜
umrumdadegil xhbgns evet çok duygusalım🥺🥺 suyu azalmış çok riske atamam dedi🥲 altım çok acıyor nasıl yapacağım bilmiyorum ama denicem hepsini
Anneadayi23 umrumdadegil 40. Haftada açılmasız sancısız hastneye gittim. Ve doğumum oldu. İçinizi ferah tutun endişelere değil olumlu düğüncelere yer açın.