incismom Kızlar selam sağlık ocağını bilgilendirdim gebelik için. Hemşire sma için eşimle kan vermemiz gerekli olduğunu söyledi. Gebelikten önce isteğe bağlı verilen bir test değil miydi bu? Zaruri mi vermek siz verdiniz mi
svncgldgn incismom normalde evlilik evraklarını toplarken yapılan tahlillerde kandan bakıyorlar bizde öyle oldu geçen sene Mayıs’ta evlendik
3438FG incismom Eğerki zamanında bu testi yaptırmadıysanız bence yaptırın önlemi alın Allah’ın izniyle. Sadece kan alıyorlar bu kadar. Bize evlenmeden önce yaptılar
Duygu_30 incismom yani bende öyle duydum ve şuan bizi de çağıracaklaar muhtemelen, ben hamile kalmadan baktıralım istemiştim yetişemedik hamile kaldım ama şuan istemiyorum bilmek eğer öyle biişey varsa Allah korusun ama napıcam o bilgiyle ben
Rabiul svncgldgn biz evlenirken yoktu malesef bizden sonra çıkmıştı test yapılması gerekli diye çokta güzel bir şey bence
svncgldgn Rabiul kesinlikle çok güzel bir şey bence gebelik öncesi sağlık ocağına bi gidip bu konuda danışmak da faydalı bir de babadan alınan kan ilk önce önemli oluyor SMA da babada pozitif çıkmazsa sonuç anneninki önemli olmuyor baba pozirif çıktığında anne de bakılıyor bize öyle demişti doktor kan aldığında evlilik evraklarını toplarken
incismom Rabiul ben beta için ilk kanı sağlık ocağında verdim. Hemşire sonucu 354 görünce aradı hayırlı olsun diye. Şu an 6+5 oldum. Bu saatten sonra vermek bir anlam ifade eder mi bilemedim
incismom svncgldgn gebelik öncesi fırsatım olmadı şu an 6+4 oldum o yüzden sormak istedim bu haftalarda vermenin sebebi nedir
Rabiul incismom evet çağırıyolarmış çünkü o yüzden merak ettim bende aramadılar da yani adres değişikliği yapmıştım ama sağlık ocağım aynı yerde duruyordu değiştirmemiştim
svncgldgn incismom bilmiyorum fakat eğer varsa bu hastalık belki gebeliği bitirme, ya da sürdürme durumunu size sormak için bu testi yapalım demiş olabilirler bilemiyorum
Hazalaskin incismom biz 2019 da evlendik o zaman yoktu bu test sağlık ocakları yapmıyordu yani. Sonra aile hekimliği yapmaya başlayınca gelin yapalım dedi biz üzerine düşmedik. İlk bebeğimiz sağlıklı doğdu diye sonra bu gebeliğimde ısrarla aradı ebemiz gittik yaptırdık çok şükür ikimizde taşıyıcı değiliz
incismom Rabiul sağlık ocağını arayıp bilgilendirin isterseniz, gebelik takibini yapmaları gerekiyor cezası olduğunu duymuştum onlara takip yapmadıkları durumda
Hazalaskin Busraaaaaaaaaaa12 aile hekimliği aramadiysa siz rica edin ben bu bebeğime gebe kalmadan önce aramıştı ebe gelin yapalım diye biz gittik gitcez derken sürpriz gebe kaldım o yüzden hamileyken yapıldı
Sedeferkut Bizde eşimle birlikte sağlık ocağında sma testi yaptırdık.Normalde erkekten sanırım kan alıyorlar fakat biz ikimizde kan verdik 2-2 buçuk ay arası çıkıyor sonuçlar.Sma testi yaptırmak istiyorum dediğiniz zaman direk kan alıp bakıyorlar bu arada