123bebek-21 minik_kurabiyeee şekeriniz olduğu halde kilosu az yani az derken iyi bizim de şekerden dolayı şişiyor işte
minik_kurabiyeee 123bebek-21 ama ben çok dikkat ediyordum sadece bu ara dikkat edemiyorum ama ona da çeki düzen vermem gerekiyor . Peki gelişimi nasıl önden falan gidiyor mu ? Benimki bazen 2 3 gün geriye düşüyor bacak boyu 1 hafta kısa doktorda ona genetik dedi doğduğu zamanda da çok büyük fark olmaz zaten dedi 1 2 cm olur onu siz bile fark etmezsiniz dedi . Ölçümleriniz kaç çıkıyor sizin bebişin maşallahı varmış o zaman🤭 bende dünden beri az kilosu falan diyorum ama internette normal diyor 33 haftalık gittiğimde de 2.140 gramdı
ravzae Gulsah_09 cihazla ettim düzenli bi şekilde şimdi farklı şeyler yersem ölçüyorum çünkü sürekli aynı şeyleri yediğim için çıkacak sonucu az çok ezberledim haftanız erken ise alabilirsiniz sabah öğle akşam ölçebilirsiniz özellikle sabah açlık şekeri ölçülmeli🌸
123bebek-21 minik_kurabiyeee benim şuana kadar hep zayıftı 35+3 de 2850 dedi ama normal dedi fazla falan demedi bilmiyorum arfık normal mi değil mi😊
Polatalemdar ravzae Allah razı olsun gerçekten çok Zor diyet yapmaya çalışıyorum ama yapamıyorum acı ama gerçek insülin kullanıyorum. Haftanız kaç
ravzae Polatalemdar 34 haftalığız 24ten beri diyetteyim. Sizde yapabildiğiniz kadar dikkat edin sağ Salim kucaklarımıza alalım inşallah 🌸
Polatalemdar ravzae bende dikkat etmeye çalışıyorum ama işte çokta olmuyor çikolata sıfır şeker sıfır sadece yediğim patates ve pilav ama işte onlarda yasak 😔 Haftalarimiz yakınmış bende 31+4 inşallah gecicek bu günlerde 🌹
ravzae Polatalemdar aynen sizde çoğunu atlatmışsınız sizde Dikkat edin lütfen geçen bi patates attım ağzıma şekerden daha çok yükseltti sorunsuz atlatalım inşallah 🥰
minik_kurabiyeee 123bebek-21 zaten bebekler şimdiden sonra çok hızlı kilo almaya başlıyor ben bu ara son aylardayım diye 1 haftadır çok uymuyordum diyete ama bundan sonra çok dikkat etmem gerekiyor çeki düzen vermeliyim🥲 yani bana birazcık fazla geldi senin bebişin kilosu ama tabi bu benim fikrim☺️
Efu Bizdede çıktı maalesef 😕 37 haftadayiz 3500 gr. Yarin hastaneye gidicez bakalim ne dicekler. Kizimda cikmamisti normal dogum olmustu Insallah buda normal olur cok korkuyorum Sezaryen den😕
ravzae Efu bende siz gibiyim kızımda çıkmamıştı normal doğum olmuştu , şimdi çıktı ama doktorum normal doğum yapabilirsin dedi bakalım hayırlısı ile kucağımıza alalım da şekli çokta sorun değil🌸
123bebek-21 minik_kurabiyeee hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah inan öyle tedirgin oluyorum ki sağlıkla gelsinler 🥹
Efu ravzae Ayin 21 i dedi doktor normal olursa ama yarin Hastaneye git orda kesin söylerler dedi. Insallah normal yaparız bu bebisleride.
minik_kurabiyeee 123bebek-21 aminn inşallah 🌸🌸 ayy bende gerçekten 2 gündür şekerim çok yüksekti hareketleri falan azalmıştı acile nasıl gittim hiç bilmiyorum🥺😕 çok şükür bir sıkıntı yoktu
123bebek-21 minik_kurabiyeee benim 35. Haftadayım tam 4 kez şeker yüklemesi yaptım gerçekten bıktım ve korkuyorum benimde hep yüksek çıkıyor