Rabiul SmyEsciv almadım canım baktım bu boyutlarda arıyorum bulamazsam başka model bundan alacağım ebebekte uygulamada görmüştüm mağazada canlısına baktım beğendim yani boyu küçük benimde çok fazla alanım yok şuanki evimde
gunesinannesi__ Slabylann6868 Ben sağlam olması açısından kraft garden tercih ettim mağazadan aldim gözüm görerek almak istedim ve gerçekten dokunduğunda kalitesi diğerlerine göre fark ediyor
annelik_4 Slabylann6868 bende bı arkadaşımın tavsiyesiyle maccon park beşik aldım kurulumu rahatlıkla oldu kullanışı çok iyi dedi güzel duruyor sallanması 25 kg kapasiteli kirada olduğum için şimdilik oda yapma imkanım yok bende bundan tercih ettim inşallah kullanmak nasip olur
Elisaaikraaa Slabylann6868 https://www.elelebaby.com/elele-madre-anne-yani-park-yatak-oyun-parki-70x110-cm-kahverengi Canım bende bu var çok memnunum.
Slabylann6868 Elisaaikraaa genelde herkesin tercihi elele markası olmuş anlaşılan teşekkür ederim kuzum
Kubrayusufc Nazlikaya19 Kesinlikle tavsiye ederim geçen hafta bende bu beşiği aldım gerçekten çok kaliteli ve güzel , satıcı 3-4 yaşına kadar kullanabilir dedi , henüz kullanmadım ama görüntüsü ve kullanışlı olması harika
Nazlikaya19 Kubrayusufc Bende bu beşikte karar kıldım zaten ilk bunu gördüm araştırmayı bıraktım açıkçası 🥰
Bay00 Ben Kraft garden aldım diğer park yataklar bana çok büyük ve kaba gelmişti mağazadan aldım görerek evde de kurunca çok beğendim hem kibar bi görünümü var hem de 4 yaşa kadar uygun dendi
mom-2024 Rabiul bende bundan aldım yatak odam küçük bunun boyutu ideal ve kumaşıda kaliteli. İyi ki bunu almışım.
Rabiul mom-2024 yaaa memnunsunuz yani kullanmaya başladınız mı peki herhangi bir sorun oluyor mu ? Anne yanı yaptığınız zaman kucağa alırken gece sıkıntı çekiyor musunuz tam inmiyordu sanırım yarım iniyordu
mom-2024 Rabiul daha kullanmadım var zamanım. Ama bi heyecanla alıp kurduk. Yanı inmiyor ama aşırı bir derinliği yok zaten rahatlıkla bebişi alıp bırakabilirsiniz. Büyük modeller çok yer kaplıyor bence gereksiz. İçinede e bebekten sünger yatak aldık çok güzel oldu. Tavsiye ederim.