Ikosa Hulya57 ewt baya düşüktü suan arada kan verip takip yaptırıyorum. Dogum sonrasında da kullanmak gerekiomuş ilacı.
Balkiz Hulya57 ilk aylarda olabiliyor. Değerlerine göre ilaç verebilir doktor. Benimde ilk 3 ve son 3 ayda epey düşüktü ama ilaca gerek duyulmadı
Hulya57 Balkiz sonra noldu peki korkulacak bi durum war mi bebegime zarar i war mi Çok canım sıkıldı ya bu duruma
Balkiz Hulya57 bunun cevabını en net bir endokrin uzmanından alabilirsiniz. Benim seviye olarak ilaç kullanmam gerekmedi. Bu yüzden bi yan etkisini görmedim. Ama sizin seviyenizin ne aralıkta olduğunu bilemediğimden birşey demem yanlış olur
erda Hulya57 11 haftalıkken kontrole gittim ve troidim 0.011 çıktı değer aralığı 0.35 - 4,94 olmasına rağmen doktorum hamilelikte normal troid düşüklüğü dedi bir dahaki gelişinde kontrol edicez dedi hap ya da başka bir şeyde vermedi içiniz rahat olsun
Gulcanhazan Hulya57 merhaba canım öncelikle geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin inşallah 🙏🤲 bnmde tiroidim yüksek çıktı ilaç verdi doktorum kullanmalısın aç karnına diye bn kullanyrm suan 24 haftalığız çok şükür bi sıkıntımız yok eğer ilacı kullanmazsan sıkıntı olur bebeğe demişti doktorum 🙈🙈
Gulcanhazan Hulya57 tereddüte kapılma bide canım bu hamilelikte bayanların %80ninde cıkıyomus maalesef Rabbim hepimize şifa versin🙏🤲
Hanus Ozge1008 Evet endokronoloji bölümüne görünmen lazım canım. Ama devlette bu bölüme hiç gitmediysen direkt bu bölüme gidemiyorsun diye biliyorum. İlk önce dahiliyeye gidip, dahiliyenin seni yönlendirmesi gerekiyor. Sen yine de bir araştır 🙏🏼
Kosem983 Ozge1008 evet endokrine gittginizde size net bilgi ve gerekirse hap veriyor kadin dogumcularin detayli bilgisi olmuyo abartada biliyo yada onemsemiye biliyolar
Arzu_Volkan Hulya57 benim ilk gebeliğim de de düşüktü tiroid usg istediler ve T4 diye bir test var o da normal çıktı ilaç vermemişlerdi. 16.haftaya kadar gebelikte baskılanabilirmiş. Şimdi 2.ye hamileyim ve yine çok düşük dahiliye doktoruna gittim T4 normal olduğu için ilaca başlamaya gerek yok dedi..
Ozge1008 Hulya57 sağlık ocağında yaptıkları son tahlilde düşük çıktı. Sadece kolestrolün biraz yüksek ona da yapılacak bi şey yok hamur işi falan yememeye çalış dedi doktor. Eve gelince tahlil sonuçlarında gördüm troidimin düşük olduğunu ama onun için bi şey demedi hiç. Bugün aldım sonuçları daha kendi doktoruma göstermedim yani😊
Hanus Hulya57 Bebeğe bir zararı yok ilaçlarını düzenli kullan, aksatma. Çünkü ilaçlarını kullanmayınca bebeğinde gelişim geriliği yapabiliyormuş malesef.