dlnay266 10+4 pek sanmıyorum ama cinsiyet tahmini yapanları görünce heyecanlandım, hiçbir fikrim yok daha önce ultrason bile görmemiş bir anneyim acaba nedir bu çocumun cinsiyeti? Çok hareketli ve her ultrasonda kıpır kıpır dr bile şaşırdı
Beybitooo dlnay266 erkek el ayak kafa yapısı olarak daha çabuk şekilleniyor diyorlar benim 8.haftadan beri bildiler anlıyorlar valla 🫠
dlnay266 Nasıl anlıyorsunuz acaba kız ya da erkek olduğunu çok merak ediyorum ben histen ilerleyerek erkek olduğunu düşünüyorum tamamen:)
seyma5353- dlnay266 cogunlukla cikntilara bakiyolar cikinti yukari dogruysa erkek yataysa kiz bide kese yuvarlaksa kiz fasulueyse erkek gbi bisuru herkes kendine gore bi yontemle tahmin ediyo. tohaftirki bazizi 90 dan cakio🤔
Kubraygt Nur_11 doktor da erkek gibi dedi ama haftaya net söyler heralde oğlum var ve aşırı derecede kız kardeş istiyor😅 inşallah tahminin doğru çıkar ☺️☺️
seyma5353- Kubraygt ayyy benm oglumda oyle kiz doguracsksan yap yoksa yapma diyo bacak kada boyuyla. bizede erkege benziyo gbi dedi rabbm.oglumun duasini kabul etsin insallh kizdr iki psam var kiz olsun cok isterim.
Mitan Yagmurakyurek evet aşkom erkek de yinede emin olmak istiyorum cünkü ilk kız dedi sonra erkek en son başka doktor da erkek dedi