La_Liberte Minezra aslında düz değil bariz erkek nubu. Düz dediğiniz yerin hemen üstünde çıkıntı var. Ben erkek diyorum kız çıkarsa çok şaşırırım 🙈 sağlıkla gelsin inşallah 🤗❤️
Alpsmommm Opheliaxxx Amin inşallah bir oğlum var gönlümden geçen kız ama erkek olsa da üzülmem rabbim veriyor 🤲🥰
Minezra La_Liberte ay inanın öyle mutlu ettiniz heveslendirdiniz ki beni insanoğlu iki meyveden de tatmak istyor ben öğrenir öğrenmez hemen yazacağım size 🥹🥹🥹🥹
La_Liberte Ebrarabla_06 rica ederim ne demek ☺️ sen daha işin ehlisin ama terzi kendi söküğünü dikemiyor değil mi 😅🙈
La_Liberte Minezra yaa inşallah dediğim gibi çıkar valla ben de çok mutlu olurum. Sizin için dua edeceğim 🥰🙏🏻
2cocuk1bebekk Kizlar su baciniza da bi bakin hele 11+1 sizce tahmini olanlar bakabilir mi 🥰🥰🥰. https://imgyukle.com/i/yGaoVc
Minezra La_Liberte allah razı olsun çok saolun videolardan yeni resim yakaladm onlarıda atıcam şimdi size göz yanılması değilse videoyu yavaşlatıp durduruğumyx için
Ebrarabla_06 La_Liberte Evet tahmin yapıyorum herkese 🤭dediğim gibi terzi kendi söküğünü dikemiyor😂 Ben de dediğin gibi erkek tahmin ediyorum ben daha çok kafa yapısı ve duruşundan ediyorum Peki sen ne göre tahmin ediyorsun canım