Buseirgit Opheliaxxx Merhaba rica etsem bakar mısnız doktorum söyledi ama ben asla ikna olamıyorum 😊💐
Opheliaxxx Buseirgit ilk iki fotoğraf da nub acaba kız mı dedim ama sondaki fotoda erkek gibi o yüzden tahmin hakkımı erkekten yana kullanıyorum 😂
Buseirgit Opheliaxxx doktorumda erkek dedi burda çoğu kişide erkek diyor benim iki kızım var ben yine kız olur diye kendimi şartlamışım erkek deyince ufak çaplı bir şok oldum 😅
2prensesannesiiii Opheliaxxx canım merhaba burda dr videoda arada bi görünüyor ama beklemek lazım falan demiş bu bakabileceğin tahmin yapabileceğin netlikte mi acaba @Sermec27
Buseirgit Opheliaxxx benimde kafam çok karıştı işte inşallah değişmez de oğlumu sağ Salim alırım kucağıma
Opheliaxxx Buseirgit bence de erkek inşallah hayırlısı olsun hakkında ve sağlıkla doğsun 😇💙 sadece ilk iki foto olsa belki yorum yapamazdım ama son foto erkek nubu 👼🏼
Buseirgit Opheliaxxx inşallah çok teşekkür ederim bu arada sen fotoğrafta o en soldaki çıkıntı nub mu yoksa bacağı mı 😊💐
Meliha__ Opheliaxxx yaaa 🤭 merakla bekliyorum cinsiyetini 2hafta sonraya randevu var bakalım ne cinsiyeti ☺️
Buseirgit Opheliaxxx hadi inşallah doktoruma da yazdım oda cinsiyeti yazmış ama işte ben kendimi öyle bir kız diye şartlamışım ki ikna olamıyorum 😅 çok teşekkür ederim 💐
Umutmirzainci Bana da yorum yapar mısınız lütfen https://share.icloud.com/photos/01162dUKNn7cwwWlsEsahF8rw