yusasmami Öncelikle hayırlı geceler kızlar nereden nasıl başlasma bilmiyorum içimi boşaltmak istedim gecenin bu saatinee kusura bakmayın ama bugün kontrolüm vardı saat 1de gittim hastaneye 2.30da aldılar zaten üstüne bide doktor asistanından beden diliyle azarımı yedim 😞😞 beklediğimi gördü gelip geçerken 1.40 gibi halen orda görünce ters ters baktı el kol hareketi yapıp hala bekliyo musunuz dedi güldü benim de sinirlerim bozuldu gözlerim doldu bişey demedim içeri girdim sonunda doktor ultrason vermedi soru sorduğumda duymamazlıktan geldi çıkarken de klay gelsin dedim gene buna da yanıt bermediler çıktığımmgibi hüngür hüngür ağladım 😔 imkanı olan hiç bakmasın yüzüne bu devlet hastanelerinin gerçekten bugün acı bir şekilde öğrendim inşallah hiçbirinizin karşısına böyle doktor asistan falan çıkmaz kızlar uzun oldu hakkınızı helal edin 🙏🏻🙏🏻
Nurellaasss yusasmami Güzel hamiş annecim 🥰 Sıkma canını. Tutmayın ağzınızı lütfen! Yarın gidip şikayet edin hastahane başhekimine. Cimerede şikayet edin. Ya sizleri kimse böyle ağlatamaz. İlk çocuğumu devlette doğurdum. Sancı esnasın da bir doktorun ters lafına denk geldim. Sana ciddi söylüyorum sancıyı bir yana bırakıp ona laf yetiştirdim. Diyeceğim şu ki kimse sizi azarlayamaz.
Rabiss34 yusasmami benzer durumu cuma gecesi çam sakurada yaşadım. Ve sürekli dua ettim Allah kimseyi muhtaç etmesin diye🙄 linçlemesin kimse ama özellikle kadın hemşire ve doktorlar böyle davranıyor erkek doktorlar gayet nazik kibar davranıyor. Diğerleri sanki çocuk azarlae tarzda sürekli. Zaten hastayız birde o muamele görmek çok zoruna gidiyo insanın
LamiyaCetinkaya yusasmami Çok geçmiş olsun, haklı olduğunuz konuda susmayın lütfen. Boğazınız düğümlenmesin, sessiz sedasız ağlamayın. Şikayet edin, sözünüzü sakınmayın. Yoksa bu şekilde devam edecekler
bdenerigokce yusasmami canım randevun varsa niye susuyorsun? Devlet hastanesi de olsa sana 1 de bakmak zorunda. Artık eskisi gibi değil, siz de izin vermeyin lütfen. Gerekirse başhekime çıkın
anonim94 Tam anlayamadim neden bu sekilde davrandiklarini randevunuz kactaydi normalde neden almayip üzerine hala bekliyor musun diye sordular size
yusasmami anonim94 inanki ben de anlamadım randevum olduğunu söylediğşmde asistan içeri girip çıkarken doktora çay kahve getiriyodu elinde telefonla hiç yanıt veren eden de olmadı alaycı bir tavırla geldi geçti önümden 😞