Fatma057 Canım anneler birşey danışmak istiyorum sizlere özellikle doğum yapmış güzel annelerimize doğumdan sonra güzel evlatlarımıza ne aşılar yapılıyor yaptıran veya yaptırmayan varmı beni bilgilendirirseniz çok sevinirim 🙏
Pamuk Fatma057 Hepsini yaptiracagim🌸 Benim teyzeme küçükken aşı yapılmamış menenjit geçirmiş 2 yaşında belinin altı tutmuyor tekerlekli sandalye de.Ayni zamanlar da diğer teyzemin aşısı varmış ona bisey olmamış.
Aysnk Fatma057 doğar doğmaz hepatit b ve k vit yapılıyor ben de emin değilim doğar doğmaz hepatit b yapılması mantıksız geliyor anaso babası kimse hepatit b taşımıyorsa bu çocuğa hepatit b nerden geçecek sonuçta onunda dünyanın yan etkisi var
Kadik59 Aysnk En basiti hepatit b hastası olan birisi tükürürse bile bulaşabilir. Hastalığı taşıyan kişilerden bulaşabilir.
Fatma057 Aysnk Aysnk bende emin olamıyorum işte haklısın bu dediğinde aslında ama hastanelerde direk yapılıyor çocuk doğar doğmaz aşılardan da korkuyorum malum günümüzde aşılar ders oldu 🤦🏼♀️
Kadik59 Fatma057 Aklınıza kötü şeyler getirmeyin kızımın özel aşıları dahil hepsini yaptırdım ikinci bebeğimede yaptırıcam kısmet olursa. Günümüzde ki aşı ile geçmişte ki aşıları karşılaştırmayın çocuk aşıları kaç sene üzerinde çalışılmış aşılar.