Asliigurbuz59 Hanımlar nasılsınız , çantanızı hazırladınız mı neler koydunuz bebişin boy kilosu ne durumda 🐞🐞
Alan_Yeliz Asliigurbuz59 33+5 olduk kıyafetler tam değil eksikler var birazdaha hastane çantası alındı okadar🤔olan kıyafetler ama yıkanıp utulendi eksikler insallh bu ay biter😀
Melek__55 Asliigurbuz59 çoğunu yıkadım sonradan gene aldım onları yıkamam gerek çantamı 36 haftada hazırlasam çok mu geç olur şuan 33+2 yım temizliği nezmn kaçıncı haftada yapmayı düşünüyorsunuz
Aysusenn Asliigurbuz59 biraz heycanlıyız 🥹 çanta hazırlandı artık gelmesini bekliyoruz ❤️inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız 🙏🏼
Blackkcat Asliigurbuz59 32+1 daha o hazırlıklara hiç bakamadım canım,ev temizliğim de var giremedim o işlere ben bi 34-35bekliyorum bakalım,bugün randevum var en son 1700dü 43 cmdi
Aybarssena Asliigurbuz59 33+1 Kendim için hastane çantamı hazırladım. Bebeğiminde müslinlerini battaniyelerini vs büyük parçaları yıkadım ütüledim. Kıyafetleri kaldı onlara da yarın başlamayı düşünüyorum. Çünkü tek başıma giderek daha zor olmaya başlıyor
Iremakn 35 bitecek yeni çanta hazırlamaya başladım , bu arada bebek bakım için de çanta önerisi alabilir miyim
bebegimhayalim Asliigurbuz59 bugün tam 32+0 olduk. 31+5 ken 2000 gramdı. Çantamda haftaya hazirlicam inşallah kalca agrisi sebebiyle yatiyorum 1 haftadır
Birikrabirsusam Asliigurbuz59 33+6 haftalığız hastane çantamız da dahil herşeyimiz hazır erken doğum riskin olduğu için 28 haftada hazırlamıştım. Sadece beşiğini kurmak kaldı . Bebeğimizi bekliyoruz Sağlıkla gelsinler inşallah
Parsmommy 34+3 um herşeyi yıkandı ama çanta hazır değil ,temizliği haftaya halledicez . Uykusuzluk çekiyorum çok fazla 😔
Mervesrsy Asliigurbuz59 bugün 34 haftalık olduk kontrolümüzvar bakalım kaç kilo olmuş bebiş 🥰 hastane çantamız hazır sayılır birkaç eksiğim kaldı onları da alıp kapatacağım artık ☺️ eşyalarını yıkıyorum bir yandan dolabını yerleştiriyorum
Irmakmomss19 Bizde 33+4 olduk🤭 temizliği sagolsunlar ablamlar geldi pazar günü yaptık hallettik elim artık evin üstünde olur hep inşallah doğuma kadar idare eder. Alışveriş işlerimiz tamam ama yıkama yerleştirme onlar hala hazir değil ona baslayacam inşallah ☺️
Icecream Bizde 32+1 olduk çantamızi 28.haftada hazırladik.İlk kızımda biraz uyuşuk davranışım 36.haftada doğunca çantamda eksikler olmuştu 🤣