Dilomonna Kızım olucak İnsallah hastane çıkışını isimli tüllü bisey düşünüyorum yaptıran var mı güvenilir önerebileceğiniz yer var mı ??
YoncaD Dilomonna instadan ela baby diye biyerden isimli yaptirdim. Yorumlar ve resimler baya iyiydi. Tüllüde var zarif dantellide var istersen bak fikir olur. Elime daha ulasmadi bi kac güne ulasir beğenirsen elime ulastiktan sonra kalitesini felan söylerim.
annelik_4 Dilomonna instgramda bebek hastane setleri diye bir sayfa var ben oğlum için ordan yaptırdın kumaşı vs çok güzel elime ulaştı çok begendim
Halimeo Dilomonna benim ki geldi isimli yaptım geldi bir 5 günde geldi her şuan 3 gebeliğim onun içinde yaptım yumuşacık 100 💯 pamuklu 500 yaptım
1H1Smomyloading Ben 10 Lu set olarak yaptırıyorum, dantelli modelden tavsiye ederim kendi tercih ettiğim sayfayı , sayfanın adı baby butik home
Arzukuzeys Butikbebecik sayfası güvenilir uygun fiyatlı baskıları da kaliteli yıkadım ütüledim gram bozulma olmadı 10 lu set 600 tl suan bakabilirsiniz
Halimeo muallimannem bebegon sayfanın adı profil resmide bebegon yazıyor istegrama gir görürsün cnm ben çok memnunum iyikide sipariş ettim
Halimeo muallimannem AA ben yilbasidan önce yaptım o zmn kampanya vardı diyordu yılbaşından pahalı olack