Beyzab95 Pamuk oooffff o tam bir eziyet ya 😞😞 bende rahim ağzından ameliyat olmuştum leep ameliyatı bir kısmını aldılar rahim ağzının 😢 bende de rahim ağzı yetmezliği olur diye çok korktum bütün hamileliğim boyunca 😞
EmirAsafMomm Pamuk ayy Allahım korusun vaktinde sağlıcakla gelsin inşallah ayaklarınızdan soğuk mu aldınız acaba
Pamuk EmirAsafMomm Amin canim inşallah.Ben serklajliyim bebek büyüdükçe dikis ağrısı da oluyor galiba.
Pamuk EmirAsafMomm Rahim ağzıma dikiş atıldı önceden bebeğimi kaybetmiştim aniden açılma ile.Bunda da açılma olmasın diye dikiş var.
EmirAsafMomm Pamuk anladım canım benim kaybettiğin bebeğin kaç haftalık tı bende 15+3 de kaybetmiştim
EmirAsafMomm Pamuk Rabbim meleklerimizin ömürlerini karnınızdaki canlara verdi demekki cinsiyeti belli miydi canım ben gömdüm kuzumu
Eslem2112 Pamuk benimde 29 uz ama şimdiden başladı kasılmaların iki üç gündür arttı ya ben napayım haftam daha erken bide
myangelson Pamuk anladım canım normalde dediğim gibi fitil verilebiliyor ama haftan büyük olduğu için vermemişlerdir belki de çünkü 32 ve üstünde kullanılmıyormuş genelde