ikiprensannesi53 Kullanabiliyor mu doğum yapalı 7 ay olcak ne adet oldum ne bisey lohusaligim bile 2 gün sürdü pokemon gibi geziyorum ortada karnım çok sis
turkan403 ikiprensannesi53 bnde ayniym sezeryan mi oldunz 6ay oldu bnm leknmem oldu bidaha da regl olmuyom da sinirlerimi bozdu yarın gidicem inşallah saglk normal dedi ilaç verilmiyo dedi ama bide özele gidcem bakalım 🤷
ikiprensannesi53 turkan403 normal doğum yaptım lohusalik bile 2 gün sürdü 7 ay olacak toplasan lekelenmeler 4 5 gün dür yani bende özele gitcem 875 mis muayene pazartesi gidebilcem bu hafta gidemicem eşim gunduzde hava soğuk 2 çocukla çıkamam
turkan403 ikiprensannesi53 niye lohusa az olmuş ben bugn gitim dvelete özele keşke kendi doktoruma gidebilsem normal dedi emziren annelerde 1sene snrasi sknti dedi ama bana bir ay sonra gel olmasan kanatiriz seni dedi bu ne demek oluyi ya korktum acikcasi kist polip v.s herşey temiz cikti çok şükür 🤲
ikiprensannesi53 turkan403 kanatiriz derken adet söktürücü veririm demek istemiş ama tabi üslubu çok kötü nasıl Bi doktor tarzı o
turkan403 ikiprensannesi53 ewd gerçekten geldimden beri düşünüyorum napicak ne demek diye🤦dveelt hastanesi beni hiç şaşırtmiyo niye böyleler blmyorum 😶🤥