Esramydn Adetim 1 hafta geçti ama etken gebelik testi negatif çıkıyor başına gelen var mı neden bu kadar gecikti ve test negatif
Civcicvv Esramydn Merhaba canım bende adet gecikmemin 12.günü kanda öğrendim geç döllenmeden dolayı olabilir seninde
Sinemm68 Esramydn normalde düzenli mi adetiniz benim asla geçmez günüm dün olmadım , ben de teat yaptım bugün negatif ama 1 senedir hiç gecikmem olmadı
Civcicvv Esramydn benim 5.07 çıktı çok yeni belkide yok bilemiyorum yarın tekrardan gidip tekrarlıcam testi yükselme olur inşallah🤲🏻
Birbebekannesi33 Kan testi verin bence benim adetim 1 ay geçmişti ben kaç kere test yaptım hepsi negatif yapmıştı nasıl olsa hamile değilimdir diye kan testi de vermedim meğerse hamileymişim 1.5 aylık siz benim gibi ihmal etmeyin derim
Esramydn Birbebekannesi33 3 kere yaptım silik çizgi bile yok ama hiç bu kadar gecikme olmuyordu erken gebelikte çokta diye onu aldım oda tek çizgi yarin bi gidicem hastaneye inşallah vardır
Busraaaaaaaaaaa12 Esramydn benimde 5 gün geçti az önce gebelik testi yaptım çıkmadı rwgli oldum üstüne