skrbsrl sng06 bir ebe var instagramda, doğumdan önce süt arttırıcı herhangi bir şeyi onermediklerini söylemişti. Fazla süt gelmesi durumunda da mastit vs oluyormuş, o yüzden bu tarz şeylerin doğumdan sonraya bırakılması gerekiyormus
Anne_elif skrbsrl katılıyorum. Ben mastit oldum çok çektim . Apse oldu ve cerrahi işlemle kesik atarak göğüsü boşalttılar .
skrbsrl Anne_elif aaa çok geçmiş olsun 😔 valla bende doğumdan önce süt arttırıcı şeylere başlayım demistim ama bu ihtimal beni çok korkuttu. Insallah şimdi iyisinizdir
Anne_elif skrbsrl ben önce de başlamadım hem . Doğum oldu o gün humana anne çayı başladım . Tahin helvası ve bu e bebeğin içeceklerinden almıştım malt. Sütüm çok geldi . Ancak bir yerden sonra şişti apse oldu . Çok uğraştım ama yok yani göğüs boşalmadı. 39.5 ateşle hastaneye gittim . 4 kutu antibiyotik içirdiler hiç ara vermeden. Mecbur kesik atıldı öyle apse boşaldı . Tam rahat ettim derken 2. Ye şişti . Yine kesik atıldı boşaltıldı . Mecbur emzirmeyi kestim . Çünkü 1 aydan fazla zorluk çektim . Lansinoh göğüs pedi felan hepsini kullandım ama çevremde emziren yoktu . Bu yüzden bana akıl veren destek olan olmadı. Tek tavsiyem göğüs mutlaka boşalsın. Göğüs ucu bakımına dikkat edin . Yara felan olmamasına özen gösterin . Ben bilinçsizdim . Sütüm varken hem de çok varken çocuğumu emzirmek nasip olmadı .
melinda- Tuba0404 bestlak için mi öyle dedi canım, ben de sezeryan olacağım bestlak ve solgar içmek istiyorum önceden..ilk bebeğimde çok sıkıntı çektim bu sefer çekmek istemiyorum ☹️
Brcu1989 Eylul_annesi52 merhaba kullandınız mı doğum yaptınız mı acaba bende damlayı aldım da nasıl kullansam diye okuyordum