yummyyumos Kızlar ilk 5 dakikada çok çok silik sonrasında çok az beliren silik çizgi kaset testte hamilelik midir? Yanılma payı var mıdır? Yoksa sadece erken gebelik testi mi silikte yanıltır?
Canor yummyyumos kaset teste yanıltan çok duymadım kzuum genelde erken gebelik testlerinde oluyor. Resmi bi at bakalım bizde görmeden bişey diyemem
Canor yummyyumos adetine baya var bide eğer adetine 6 veya 7 gün varsa erken gebelik testlerinde daha net çıkar kuzum haberin olsun bence biraz daha bekle erken gebelik testi yap
yummyyumos Aslında T çizgisi okunun tam karşısında ama kalın çizgi ben ona çok dikkat ettim ama T çizgisinin dışında çizgiler olabiliyor mu?
Rabiul yummyyumos iki çizgi de olması gerektiği gibi değil aslında başka testin var mı acaba bu aralar testlerde çok yanılma var hangi posta baksam sürekli test bozuk çıkıyor birde sizinki baya belirgin bende bu şekilde öğrenmiştim ama çizgiler yerindeydi
Rabiul yummyyumos inşallah vardır ama yoksa umutlandırmak istemem o yüzden en iyisi testi tekrarlamanız veya kan vermeniz ♥️
yummyyumos Erkende bir çıktı diğerinde çıkmadı kasette de silik çıktı ilk 5 dakikada çok bel ağrım var kan testi 0.200 çıkmış belim benim regli öncesi ve zamanı hiç ağrımazdı belirti diye düşündüm ama kan sonucunu görünce çok şaşırdım