Pelindogu medicana hastanesi hiç te fabrikasyon bir hastane değil.hastane gerçekten çok iyi ve insanlara davranışları ilgi ve alakaları çok güzel. Benim doktorum Neriman Çelik hem kendisinden hem hastane deki diğer çalışanlardan memnunum. Herkes Güler yüzlü ve ne sorarsam surat asmadan cevap veriyorlar. İlk hamile olduğumu öğrendiğimde medicalpark özlem oruç Şener’e gittim bir daha kendisine gideceğimi hiç sanmıyorum. İlk kontrolümde direk elimize 400 TL tutarında bir liste tutuşturdu. Bir hayırlı olsun demek yok, suratımıza bakmadan klavyeden ayrılmadı. keseyi göremedi iki gün sonra gelsen görürdük erken gelmişsin diyor bana. Ben nerden bilebilirim dedim test yaptım hamilelik çıkınca gelmek istedim dedim. Biz sormadan hiç birşeye cevap vermedi. Gebelik var diyebilir miyiz diye sorduk evet var diyebiliriz dedi. Sonuçta ilk gebeliğim ve acemiyim ilgisiz ve alakasız oluşu kendisini bırakma sebebimdir. Gebelik başı şunlara dikkat et şunları ye şunları yeme tek kelime etmedi.Biz eşimle aklımıza gelenleri sorduk da anca öyle cevap verdi.