momofmychildren Nuruzunn ben ikili tarama yaptırdım ama yaptırmasaniz bile ilerde detaylı ultrason kesin yaptırın diyorlar
Bnurr Nuruzunn yani yapılmasında bir sakınca yok risk ihtimalini ölçüyorlar bende yeni yaptırdım sonucu daha çıkmadı
Fatmayldz09 Nuruzunn ikilide sorun yoktu ama detaylı ultrasnda 1atar 1toplar damar çıktı damar çıktı eksik 6 aylıgi gectgm için g netlik hastalık varmı diye sıvı yada kanda bakılan teklif sundular bende sonlardirmyai dusunmedihim için yapmtrmadm
Asill22 Nuruzunn detaylı ultrasonda bebeğin iç organlarına bakılıyor ikisi farklı şeyler diye biliyorum. diğeri sizden kan alıp bazı bilgilerle yaş vs. herhangi hastalık riski var mı onu gösteriyor down sendromu gibi falan
Nuruzunn momofmychildren ozman gitmem ikili taramaya zaten bişeyde çıksa herşekil kabuluz allahın taktiri
Maysa41 Fatmayldz09 benimde aynı şekilde tek arter tek ven ne yapacagız ben kafın doğuma gittiğimde çok sorun olmaz sadece detayl otakıp dedi
Fatmayldz09 Nuruzunn sen yinede yatar ama detaylı ultrasona Gr çünkü iç organlara falan herşeye bakiyor