Skarakus Kızlar Merhaba, 8Ocakta adet oldum beklenen adet tarihim 8Şubat. Ovülasyon testiyle 25 Ocakta yumurtlama gördüm 18.günümde. Bugün erken gebelik testi yaptım adete 9 gün var çok erken biliyorum ama negatif gördüm moral olarak çok düştüm ilk denememiz :(
Sermec27 Skarakus çok erken daha yumurtlama üstünden 5 gün geçmiş benim ilk oğlumda yumurtlama üstünden 12 gün geçtiğinde bile çok çok silikti 13. Gün kan verdiğinde 70 çıkmıştı en erken kanda bile 10. Gün çıkar biraz bekleyin en az 5 gün sonra kan testinde çıkarsa çıkar idrarda çok zor
1bebe1meow Skarakus bende tam adetime 8 gün kala test yaptım negatif çıktı ama denemiş olduğumuz için şüpheliydimde kayak tatiline gidecektik korktuğum için gidip kan verdim ve gebeymişim iyi ki de yaptırmışım kan testini erken sonuç teste inanıp kayağa gitseydim belkide kaybedecektim onu 😢
Haticeeee6161 Skarakus canım moralini bozma çok erken ilişki üstünden çok az zaman geçmiş ve ilk denemenizmiş ümidini yitirme 🌸
Musemma06 Yumurtlamanın üstünden 5 gün geçmiş kanda bile zar zor çıkar şimdi çok erken yapmışsınız canınızı sıkmayın kendinizi üzmeyin bekleyin adetten 2 3gün önce yaparsanız çıkar büyük ihtimalle
Skarakus Musemma06 normalde 8 Şubat beklenen ben pazartesiyi bekliyim, aslında evimin yanında sağlık ocağı var denemek istiyorum kan verip ama çıkar mı bu kadar erken bilmiyorum
Bnurr Skarakus çok erken, gebelik testlerine kandan daha geç sonuç geliyor o yüzden sağlık ocağına kan vermek erken ve kesin sonuç veriyor
2312345467 Skarakus çıkmayabilir bekle adet günün geçsin öyle baktır ben bir defa adet zamani kan vermeme ragmen cikmadibir hafta geçti tekrar kan verdim çıkmıştı
Skarakus 1bebe1meow yaa evet az da olsa çıkar belki değeri ben sabah gidip kan vereyim en iyisi yoksa duramıycam eşimle gidip nöbetçi eczaneden test aldık ben biraz tez canlıyım umarım öğrenirim hemen :)
1bebe1meow Skarakus hahaha bende öyleyim kan verdiğimde sonucu beklerken bile test alıp yapmıştım meraktan 😅😅 hakkınızda hayırlısı olsunnn inşallah can vermiştir rahminize Allah ❤️👼🏻
Skarakus Teşekkürler kızlar hepinize, ben biraz aceleciyim sanırım :) ama yine de yarın kan vericem sağlık ocağında hızlıca çıkar sanırım öğlene kadar
Skarakus 1bebe1meow amin ne güzel bir dua isteyen herkese inşallah 🥰 yarın kan verip sonucu yazacağım 😊
Skarakus Kızlar Merhaba, Bat 8 Şubat. Bu tarihten önce 3 kere kan verdim sizce artışlar nasıl? Bat a 8 gün kala 1.20 Bat a 4 gün kala 11.7 Bat a 1 gün kala 85
Bir_nazenin01 Merhaba çok güzel artmış bence ama biraz daha takip edilmesi lazım daha çok küçük bebiş 🥰
Mercan_72 Skarakus 6 kala yap. Testi hemen atma hafif silik çıkıyor bende de öyleydi ben 15 dakika beklettim daha sonra çok az bir şekilde diğer çizgi göründü sen de öyle yap çıkar eğer hamile belirtisi varsa Adetime altı gün kala yaptım
Skarakus Mercan_72 zaten bugün ayın 9 u bir gün gecikti regl günümde kan vermiştim 85 :) çift çizgi ti de gördüm zaten