Eddaa57 Arkadaşlar 36+3 oldum bugün az önce fark ettim enfeksiyon da olduğu için akıntım çok fazla oluyo onunla beraber hafif pembemsi şöyle küçük bi damla gibi akıntı gelmiş nişan olabilir mi hemen hastaneye gitmeme gerek var mı başka bi belirti yok ama
esolinaaaaa Eddaa57 nişan genelde benim bildiğim kahverengimsi katı bir şekilde gelir siz bence bi doktora gözükün acile gidin yani
Yagizinannesi_ Eddaa57 Beyaz sarı kahverengi kırmızı gelebilir herkeste farklı hemen doğum başlamaz ama doktorunuza mesaj atın eğer iletişime geçemiyorsanız acile gidin en kötü
Churcill Eddaa57 benimki pembemsiydi ama küçük damla gibi değildi sanki böyle sümüğe kan karışmış gibi. Devamı da gelmişti yani bi seferlik değildi
Eddaa57 esolinaaaaa yani katıydı ama kahverengi değildi bilemedim o zaman en kötü gideyim bi acile devamı da gelmedi ama daha
Eddaa57 Yagizinannesi_ yok devlet takipliyim doktorun numarası da yok ama birazdan giderim olmadı banada hemen başlamaz dediler ama bilemedim bende pek
boz-elaa Nişan gelmesiyle dogum baslamaz suyunun gelmesi lazim ya da sancilarin düzenli olarak artarsa acilen gitmelisin
Eslemim34 Churcill Bu dediğiniz ben de de geldi.. 36+4 haftalığım 35 de geldi 1 haftaya yakın ara ara geldi böyle. Nişandan ne zaman sonra doğum olur acaba
Eddaa57 Eslemim34 benim alttan muayene sonrası da az gelmişti bu renklerde 34 haftada şimdi yine böyle geldi ama bugün herhangi bişey yapmadım. Yani bi saatte olabilir 10 günde olabilir diyo ama arada kaldım bende belli bi zaman yok sanırım
Churcill Eddaa57 benim 1 hafta öncesinden mide bulantısı iştahsızlık hafif karın ağrısı oldu. Daha sonra nişanım geldi sancılarım sıklaştı. İlk gün dayanılamayacak gibi değildi ama o 1 haftada olandan da fazlaydı. Doğumdan 3 4 saat önce de ağrıların şiddeti arttı sıklaştı daha sonra suyum geldi. Hemen gittik hastaneye su gelince 1 saate de bebeğim oldu
Eddaa57 Churcill benimde ishal olup olup geçti nişan geldi sandım dün çok ağrım oldu sonra geçti şimdi yine başladı ama suyum falan gelmedi yinede hafiflemezse acile gitmeyi düşünüyorum özellikle karnımın sol tarafında fazla bi ağrı var belirti mi acaba bilemedim