esolinaaaaa bilgeeS genelde gebelik kontrolünde ilk zamanlarda kan ve idrar istenir değerlerde bir sıkıntı var mı diye
prenseshanim999 Ben cuma gunu hamile oldugumu ogrendim bugun ilk doktor muayenesine gittim 6 haftalikmis henuz kalp atisi yok 2 hafta sonra tekrar gidecegim. Kan verdim ve idrar istedi sizin hemen duyuldu mu kalp atisi
bilgeeS prenseshanim999 biz 5+2 de vajinal ultrasonda biraz duyduk bugün yine gittim 6+3 olmuş bugün daha net dinledik bendende bugün istedi kan idrar ne için bilmiyorum amaa
Melek3675 bilgeeS ben 6. Hafta da gittim vajinal bakarsa duyulur dedi istemedim 8. Hafta da tekrar gideceğim normal ultrasondan dinleyebilir mi acaba kalp atışını
ferhpnar bilgeeS devlete gidiyorum devlette yaptırdım sizde devletten randevu alın orda yapıyorlar direk zaten sonra özele gidiyorsanız ordaki doktorunuza da gösterebilirsiniz özeldeki doktor bana ücret fazla gelirse devlette yaptır bana atarsın dedi ama devlete devam edeceğim ben
bilgeeS ferhpnar sağlık ocağında yaptırsam olmaz mı bende devlette devam edicem belki ordakiler de gidiyorım ama randevu bulamıyorum her zaman
ferhpnar bilgeeS sağlık ocağı hepsine bakmıyor diye biliyorum ama yine de bir sor istersen herhangi bir doktora sıra alabilirsin varsa tahliller için
ferhpnar bilgeeS kalp atışını duyunca zaten direk tahlil istiyorlar kan bakacak mısınız ne zaman gelmeliyim de o zaten istiyor hemen kalp atışı varsa
Flower47 Lalemm86 hangi testleri istedi acaba şehir dışındayım haftaya sağlık olacağına gideceğim henü doktorum da yok