Esma-12 melikets33 Bende ağustos eylül başı görünüyor doğum 8 haftalık oldum adet tarihine göre ama daha hiç gitmedim doktora. aşırı bulantım ve uykum var kusma günde bir iki kez oluyor bu 4.bebegim olacak nasipse
melikets33 Gamzelit 12+3 olduk bizde mide bulantılarına devam cinsiyet cuma günü belli olacak sanırım 🙈
Gamzelit melikets33 ya ben 11+5ken gittim ölçümü 12 dedi 2 yada 3 haftaya gel kesin görürüz alttan bakmak istemiyorum kanama vs olmasın diye malum tüp bebek dedi, şuan 13+2 ama sabırsızlanıyorum
melikets33 Zeliss20 5.haftadan bu yana devam ediyor bulantılar baş ağrıları halsizlik bakalım bizimde cuma günü belli olcak cinsiyet😻
iremd-1798 Benimde Temmuz ortası diyor doktorum 15 haftalık hamileyim 🥰 veeeee 9. Haftada kızım olacağını öğrendim 🥰 hamilelikte fena çalışıyorum ve baş ağrısı mide bulantısı halsizlik devam ediyor geçmişti yeniden geri geldi canlarım 😪😅😅
Dilara_0 1159098263 tabi ki herşeyin hayırlısını nasip etsin en başta da evladın, eşin. Allah yardımcımız olsun 😌
Busraoz 2prensesannesiiii Tansiyonunuz kaç oluyor? Benim de sabah akşam kontrol etmem lazım yükselmesine karşın. Yükselmemesi güzel ama 8/5, 9/4 arası tansiyonum.
Busraoz melikets33 12+5 tansiyon düşüklüğü, hafif yorgunlukla idare ediyoruz. Cinsiyet belli değil 14+0’da kontrolüm var gösterirse öğreneceğiz bakalım🙏🏻
Kbrclkctn Zumra_zelal3 hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah benim doktorum çevremdekikere genelde 12. haftada söylemiş cinsiyeti yaş olarak tecrübeli bir doktor bakalım nasip benim ki sadece heyecan 🥰
1prensesannesi__ melikets33 nasipse agustosun 2. Haftası dunyaya merhaba diyecegiz 🥰 guzel geciyo 12 haftalgiz karnim cikti cinsiyet icinde hafta kontrolum var doktorum söyler muhtemelen 🥰