Meryem410 Şeker ölçüm aleti aldim bugun nasil kullaniliyor yani hangi modda kullaniyor mg ve dl yaziyo hangisinde yapmam gerekiyor fark etmez mi yada ilk kez kullaniyorum bilgim yok
Asgdgdhbx Meryem410 herhangi bir modu yok yeşil başlıklı kısmı takıyorsun ucuna daha sonra iğne ole parmak ucuna hafif batırıp ilk gelen kanı silip ikinci gelen kanı ise yeşil çubuğun ucuna değdiriyorsun otomatik olarak ölçüyor alet
Asgdgdhbx You tubeden izleyebilirsin canım görselli aciklayici bir şekilde anlatılıyor bende bilmiyordum ordan bakıp yapmaya başladım gerçi doktorum az çok anlatmıştı ama izlediğimde daha çok anlamıştım
Meryem410 Asgdgdhbx ah cok sukur saglik ocaginda ölçtürdüm kac kere hep yuksek cikti ya ordaki yanlis ölçüm yapiyordu sanirim
Asgdgdhbx Meryem410 haftalık kendim ölçüp doktoruma gösteriyorum 66 ile 75 arası çıkıyor benim genelde açlık ölçümü herhangi bi sorun yok dedi
Meryem410 Asgdgdhbx saglik ocagina olcturdum doktorum oyle istedi cihaza gerek gormemisti bugunde aldırdı cihaz inşallah normal degerler cikar