2prensesannesiiii Busra_27_34_ evet tutmuş benim benim kızımda tuttu ama Ağustosta eylül ikisi de kız gösteriyordu bunda sat 26 hamile kaldığım ay büyük ihtimalle kasım çözemiyorum bu defa🥰
Busra_27_34_ nazazra24 yaaaa dur oğlum olmasına alışamadım daha 😁😁gelin dur dur 😁😁 inşaallah sağlıkla hayırlı imanlı kız gelsin kızdır inşaallah 😊🥰😁
nazazra24 Busra_27_34_ sağsalim büyütmek nasip olsun evlatlarımızı amin canım benim Allah razı olsun 😍♥️🥰 inşallah 😍😍😍
Busra_27_34_ aslansmommmm 13 haftaliktim sağolsun benim oğlan götünü dönmüştü bacak arasını göremedi çok kıpırdiyordu o yüzden emin olamadi zaten kıza benzettim ama isim bile koyma dedi bu haftada erkek kesin dedi pipi resmi verdi 😁🥰
aslansmommmm Busra_27_34_ benmkide oyle dedi net birsey soyleyemem 16 da goruselim dedi insallah benimde bir oglusum olur iki kzm var sizinkide saglikla gelsin insallahhh 🥰
Busra_27_34_ 2prensesannesiiii ayyy inşaallah herşey gönlünüzce olur sağlıklı bir erkek bebek olsun 😍😍😍
Busra_27_34_ aslansmommmm ay inşaallah bu sene erkek senesi ya gerçekten sağlıkla gelsin bence erkek 😍😁
Gerran Bussul1 ayy teşekkür ederim. Sağlıkla gelsin.🙏 Doktor da %60 erkek dedi ama tekrar bakacakmış. Bakalım netleşecek mi? Sağ olun.
aslansmommmm Busra_27_34_ insallah yani suan oyle demeniz bile icimi heyecanlandryor hani cinsiyet sectigimden degl asla cok sukur varliklarima ama iste insan ikisini de tatmak istyor eminim beni cok iyi anliyorsunuz 😇🥰
Busra_27_34_ 2prensesannesiiii toplu dua yapalım su happymom da kimin duasının kabul olacağı belli olmaz 😁🤲😊