bozturk24 Hulo2105 teşekkürler. Sadece kan alınarak bakılıyor değil mi ? Bende salı gününe randevu aldım kendi doktorumdan. 11 bin lira fiyat verdi. Orada kan alınıp Ankara’ya gidecekmiş. Genoks diye bir firmaya. 5 gün içinde çıkıyor dedi
Hulo2105 bozturk24 evet kan alıyorlar. Bizim seçtiğimiz firma fransaya yolluyormuş kanı türkiyede yokmuş. Eve hemşire geldi kanını almaya. 10 güne çıkar dedi bize de. Bizde 11700 e yaptırdık
Haticeeklc bozturk24 bende ankaradayım ama Eskişehir’de yaptıracağım 295 lira ücreti varmış eğer gitme şansınız varsa bi düşünün
bozturk24 Haticeeklc fiyatı gerçekten çok çok iyiymiş. Peki randevu olayı nasıl oluyor ? Hastane ismi nedir ?
Haticeeklc bozturk24 hafta içi saat 10 orda olmam gerektiğini söyledi sekreter randevuya gerek yokmuş fiş alınarak muayene olunuyormuş
Hulo2105 bozturk24 ben istanbulda oturuyorum canım. Herhalde bölgesi istanbuldur her şehirde farklı firma vardır.
bozturk24 biranne__ kimisi risk yoksa bile emin olmak adına yaptırıyor.. kişiye kalmış bir şey yani. Aslında çok takılmamak lazım fakat insanın içine kurt düşünce duramıyor yani, hep acabamı diyor ? Rabbim herkese hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah
Superisibeyza momofmychildren kilo riski etkiliyor mu ben 85 ile hamile kaldıö doktorum bahsetmedi riskte miyiz