yeniannna34 Elif_49 kızımda hep doğru bildiler şimdiki gebelıgımde 11 12 de kız dedıler ama 14 te kesin erkek gözüktü ☺️
iremd-1798 Bana 9 haftalık iken doktorum tahminim var kız demişti 11. haftada evet kesin kız dedi 15. haftamdayım ve kızım olacak 🥰🥰🥰
Prensesannesibir Ben kızımı 12 haftalıkken öğrendim bunda başka doktora gidiyorum 16. Hafta’da söylüyorum cinsiyeti dedi ve söylemedi yani doktordan doktorada değişiyor
yeniannna34 aslansmommmm ya açıkçası öyle çok uğraşarak bakmadılar özel olmasına rağmen ikili tarama testinde de hiç bacak arası falan ben görmedim onlar da kıza benziyor dedi 13. 14. haftada gittiğimde bariz başka bir doktora gittim bariz bana bacak arasını gösterdi adam resim verdi😂😂
gulsenikramina 2cibebis hayır bugün 28 haftalığz yine gittim yine kız doktor tecrübesi ve cihazı çok iyi 5 ayrı doktorada gittim ayrıca hepsi kız dedi
Mimmm Elif_49 ben ilk gebeligimde 12 de erkek dedi ve dediği gibi de olmuştu kemik yapısına göre doğru tahmin yapıyorlar tabi kız diyi psonradan erkek diyende çok oluyor bence makina ve doktorun tecrübesine kalmış