Teslimenursevil Aseliimmm ilk attığımdaki sonuç 5 dk içinde çıkandı zaten kuzum biliyorum o dakikaları geçerli olanı yani🌸
Sinemm68 Teslimenursevil canım diğer ay o zaman inşallah rabbim nasip etsin bitanem ovülasyın falan yapma adet gününe kadar gün aşırı dene
ipekbk @Teslimenursevil benimde aynı sizinle ama kan vermeye de gidemedim lekelenme oldu normaldr lekelenme olur ertesi gün adet olurdum olmadı da bilmiyorum bekliyorum bikaç gün daha
ipekbk Teslimenursevil pazartesi yaptım çok silik çizgi çıkıyor ama dediğim gibi lekelenme oldu hafif pembe birde karın şişliği ve göğüslerim inanılmaz şişti bilmiyorum ama 17 ocakta yumurtlamma olmuştu
Miumiu05 Benim bundan daha da silikti belli belirsiz bi yansıma gibiydi ikinci çizgi adetime 4 gün kala kan verdim pozitif çıktı bence sizdede gebelik var inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelir
Teslimenursevil Miumiu05 her heveslendiğimde sonuç hüsrsn oldu hiç heveslenmiyorum o yğzden bekliyicem
Vaveylaa_2727 Teslimenursevil canım ne yaptın adetın gelmedı dimi sökülmedi yani inşallah bu kez vardır kuzum 🥰🤲🏻